Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Home Za kompanije

Grupna nastava

Online prijava

Nekim je polaznicima jednostavnije i zabavnije da uče strani jezik u društvu drugih polaznika. Stoga Berlitz nudi nastavu isključivo u malim grupama.

Namenjena je polaznicima koji pridaju važnost motivaciji i fleksibilnosti koje nudi grupna nastava.

Prednosti:

  • I u grupnoj nastavi uživate sve prednosti Berlitz metode®.
  • Isplativa i pristupačna alternativa drugim vrstama nastave.
  • Učite i od drugih polaznika idući prema zajedničkom cilju.

Program nastave:

  • Grupe su ograničene na 4 - 6, 7 - 9 ili 10 - 12 polaznika, što pruža svakom od njih mogućnost izražavanja i učestvovanja u radu grupe, kao i dovoljnu pažnju nastavnika.
  • Časove za grupe i timove moguće je organizovati na vašoj lokaciji.

Tok nastave:

• Konverzacija će se odvijati isključivo na jeziku koji se uči – u toku časa se neće prevoditi.
• Učićete jezik razgovarajući i slušajući ga, uz to ćete ga čitati i pisati.
• Vrlo malo se čita i piše na času, te aktivnosti se uglavnom rade kod kuće.
• Gramatiku ćete učiti kroz komunikaciju: nećemo Vam objašnjavati temeljno gramatiku, koristićemo je i vežbati kroz razgovor.

Utisci bivsih polaznika:

„Berlitz je izuzetan. Do sada najbolje iskustvo!“ Dejan M., NIS grupa ENG 1, instruktor Jelena Cu.

"Zadovoljstvo mi je da podelim sa vama moje pozitivne utiske u vezi sa radom Berlitz škole jezika.
Radim u JTI i nedavno sam završio osmi nivo engleskog jezika. Od prvog do poslednjeg časa mogla se osetiti pozitivna atmosfera, prilagodjenost potrebama grupe, posvećenost nastavnika i visoka motivisanost četvoročlane grupe polaznika.
Posebno bih istakao stručnost predavaca Dejvida, koji je svojom pripremljenošću i sposobnošću da interesantnim diskusijama drž paznju polaznika, svaki trenutak nastave činio zanimljivim i korisnim.Takodje bih pohvalio i ljubaznost ostalog osoblja Berlitz škole. Želim vam puno uspeha i još mnogo zadovoljnih polaznika. Definitivno imate moju preporuku kod ljudi koje poznajem, a koji žele da uče ili usavršavaju znanje stranih jezika".
Branko K., JTI

"Naše iskustvo sa Berlitz-om je odlično! Prezadovoljna sam! Brzo i dinamično. Naši zaposleni su zaista dosta prešli već tokom prva dva časa. Veoma efikasan metod rada, knjiga je super, velicina grupe odlicna! Sve pohvale! “
Sanja G., USAID - Municipal Economic Growth officer

"Moje kolege su bile jako zadovoljne kursevima koje smo organizovali u saradnji sa Berlitz-om. Vecina je i trazila da izaberemo bas ovu skolu stranih jezika. Sve u svemu za nase zaposlene je ovo iskustvo bilo vise nego pozitivno."
Zlatana J., HR sektor, Banca Intesa

"Sto se tice utisaka sa naseg jucarasnjeg prvog casa, moram da priznam da su veoma pozitivni. Sve kolege su zadovoljne i profesorka nam se svidela. Takodje i kolege iz druge grupe su bili zadovoljni. Dobro je sto smo se veci deo casa koncentrisali na komunikaciju i sto profesori svojim nacinom radu uspevaju da ukljuce sve ucesnike kursa u razgovor, tako da je pasivno ponasanje na casu prosto nemoguce".
Snezana N. – Proj. Manager, GTZ Gesellschaft fuer Technische Zusammenarbeut

"Za ceo kurs imam samo pohvale. Profesori su sjajni, odlično predaju i drže pažnju studenta svakog trenutka.
Imao sam mnogo prilike da komuniciram i mislim da sam za kratko vreme uspeo da unapredim svoje znanje engleskog jezika. Ovo mi je prvi kurs gde sam uživao učeći jezik. Što se tiče predloga, jedino bi po mom mišljenju za poslovne ljude koji pohadjaju intenzivan kurs trebalo ubaciti malo više stručnih i poslovnih tema, naravno shodno nivou znanja polaznika kursa. “
Zvonimir T., Henkel, Groups sales manager

"Kurs engleskog za naše zaposlene je pri samom kraju, i moram da vam kažem da su svi polaznici kursa jako zadovoljni i programom i predavačima".
Dragana N., HR, Gradjevinska Direkcija Srbije

Kontaktirajte naše korporativne savetnike:

Marta Mijatović: 069/312 1151

Jovana Milošević:069/312 1150