Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Home Za odrasle

Letnji intenzivni kursevi 2017.

Online prijava

LETNJI INTENZIVNI KURSEVI

U ponudi su sledeći jezici:

               ·       Engleski

               ·       Nemački

               ·       Italijanski 

               ·       Francuski

               ·       Španski 

Grupe:  8 polaznika

Fond časova: 36  48 časova (u zavisnosti od broja polaznika u grupi)

Trajanje kursa: mesec dana

Datumi početka kursa:

  • PRVI termin: 5. jun
  • DRUGI termin: 3. jul
  • TREĆI termin: 7. avgust
  • ČETVRTI termin: 4. septembar


Kurs uključuje završni test. Po položenom testu dobijate diplomu.


Komentari nasih polaznika:

„Instruktorka veoma šarmantna, komunikativna, odličan predavač. Odlična grupa, približnog znanja.“ Grupa London 3, student Ana C., instruktor Snežana Ć.

„Profesorka je super, lično sam prezadovoljna i volela bih da ona bude sa nama i dalje. Znanje koje nam je preneto je urađeno na odličan način, odličan pristup đacima, sve pohvale!“ grupa Ulm 1 sa Dudom B., anoniman feedback

„Očekivanja su prevaziđena. Kvalitetno osoblje. Želim da nastavim svoje učenje u Berlitz-u. Sve pohvale!“ grupa Ulm 1 sa Dudom B., anoniman feedback

„Izuzetna posvećenost i strpljenje instruktora. Berlitz Metoda učenja predstavlja lagan i zabavan način da se usvajaju nova znanja. Izuzetno sam zadovoljan kursom.“ Grupa Frankfurt 3, student Nikola B., instruktor Danica A.

„Fenomenalan predavač koji širi pozitivnu energiju i optimizam kao da ne živimo u Srbiji. Uvek se trudi da održi atmosferu na visokom nivou i da nas stalno drži animiranim. Igre su bile podjednako zabavne i korisne. Odabir grupe bio je takođe dobar.” Velimir., grupa Richmond 3 Summer Intensive, instruktor Katarina K.

„Profesorka odlično predaje. Posebno bih izdvojila da je atmosfera na časovima bila prijatna i motivišuća. Kolege su bile prijateljski raspoložene.” Milina P., grupa Richmond 3 Summer Intensive, instruktor Katarina K.

„Usluga, profesori i znanje je nadmašilo moja očekivanja. Vrlo sam zadovoljna i planiram da nastavim dalje. Sve pohvale i čestitke na radu. A naročito za moju simpatičnu i vrlo dragu profesorku.” Mirjana S., grupa Richmond 3 Summer Intensive, instruktor Katarina K.

„Dopada mi se način rada u Berlitz-u. Predavač je maksimalno posvećen svom poslu. Intenzivni kurs 1 na 1 zaista pruža mogućnost da efikasno usvojim gradivo.“ Vladimir D., Krasnodar 1, instruktor Marija R.

„Nedostajaće mi kurs nemačkog sada kada se ovaj intenzivni završio, iako je bilo naporno fizički da se stigne na svaki čas, skoro svaki dan, 3 nedelje za redom. Jedva čekam da naučim nemački još bolje. Sve pohvale za profesorku i njen entuzijazam.“ Ivana, grupa Ulm 1, instruktor Milena J.

„Kurs je u potpunosti ispunio moja očekivanja, a posebno mi se dopao metod rada i entuzijazam profesorke. Sigurno bih nastavila učenje nemačkog jezika u Berlitz-u. Sve pohvale!“ Snežana S., grupa Bodrum 1, instruktor Danica A.

 „Moje iskustvo je fenomenalno, prezadovoljna sam. Osoblje Berlitz-a je veoma fino, uslužno, a profesorka fenomenalna.“ Dunja Ranđelović, grupa Augsburg 2, instruktor Danica A.

 "Moja očekivanja su prevaziđena u smislu izuzetne prijatnosti boravka u Berlitz-u, izuzetno prijatnog osoblja, a posebno sam zadovoljna načinom rada profesorke. Drago mi je što sam se odlučila da deo leta provedem učeći nov jezik u Berlitz-u.“Miljana G., grupa Valencia 1, instruktor Katarina K. 

„Smatram da su nastavne metode Berlitz centra za strane jezike više nego daleko nadmašile moja očekivanja. Grupa u kojoj sam bila je izvanredna, a profesor fenomenalan. Volela bih da se posredno zahvalim osoblju koje nam je dodelio predavača. Visoko produktivna nastava, nadmašeni ciljevi, odlično raspoloženje uz visoku profesionalnost i prijatan ambijent doprineli su mom pozitivnom mišljenju o Berlitz-u.“ Tamara M., grupa Valencia 1, instruktor Katarina K.

„Pohvalila bih predavača Tijanu, kao moj najveći utisak. Uvek konstantna, izražajna, razumljiva, maksimalno usredsređena, pravi prijatnu i drugarsku atmosferu.” Snežana I., grupa Phoenix 2, instruktor Tijana S.

„U Berlitz-u sam postigla svoj cilj i svim svojim prijateljima preporučila bih da pohađaju bilo koji jezik – kurs. Zbog odlaska u inostranstvo nisam u mogućnosti da nastavim dalje.” student Jovana A., instruktor Milena J.

 „Bilo je sjajno. Naučili smo mnogo toga. Ništa ne bih menjala.” student Kristina K., instruktor Milena J.

Pozovite odmah!


Slavija: 069 308 74 66, 011 308 74 66

Novi Beograd: 063 333 227, 011 312 11 47

Banovo Brdo: 069 305 93 31, 011 305 93 31

Dedinje: 011 367 9111, 069 312 1149

Za odrasle

Letnji intenzivni kursevi Idealna prilika da za vrlo kratko vreme, značajno unapredite svoj nivo znanja!

Više o ovome