Berlitz - Worldwide
Member of the British Council Exams Partnership Programme 2013

KONTAKTIRAJTE NAS

Berlitz Slavija - Hram

Makenzijeva 37, 11000 Beograd

+ 381 11 308 74 66

+381 (69) 308 74 66


Berlitz Novi Beograd

Vladimira Popovića 44, Novi Beograd (preko puta Costa Café-a)

+381 (11) 312 11 45, +381 (11) 312 11 47

+381 (63) 333 227


Berlitz Banovo Brdo

Kirovljeva 25, 11030 Beograd

+381 (11) 305 93 31

+381 (69) 305 93 31


Berlitz - Dedinje

Neznanog junaka 14

+381 (11) 367 9111

+381 (69) 312 11 49


Berlitz Kreativni centar ima sledeće radionice i kurseve u ponudi: - BERLITZ KREATVNI CENTAR ima prvenstveno cilj da kroz kreativne radionice na engleskom jeziku omogući deci da veoma lako usvajaju i istovremeno koriste strani jezik. Kroz muziku, ples
Intenzivno učenje engleskog jezika za decu kroz zabavne aktivnosi
Home > Za decu i mlade

Letnji Kamp

Online prijava

Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog jezika za decu u našem gradu kroz zabavne aktivnosti. Namenjen je deci od 5 do 12 godina i tinejdžerima od 13 do 15 godina.

Kamp će trajati četiri nedelje, od 29. juna do 24. jula 2015. godine i biće organizovan u British International School, u Užičkoj 7a, na Dedinju. 

Tradicija

Berlitz škola je osnovana 1878. godine, a program Summer City Camp postoji već trideset godina u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj i u drugim zemljama u Evropi. Zbog toga možemo reći da u takvom načinu rada sa decom imamo najduže iskustvo kada je reč o privatnim centrima za učenje jezika!

Ciljevi kampa

Berlitz Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja Vašeg deteta na engleskom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost. Evo nekih od aktivnosti u kampu: pevanje pesama na engleskom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, bojenja, sastavljanja objekata od kartona i raznih drugih materijala, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, vajanje,  imaće časove fiskulture sa fitnes trenerom i časove kuvanja.

Trajanje

Berlitz Letnji Kamp traje četiri nedelje, a Vi sami odlučujete koliko dugo će vaše dete boraviti u kampu - jednu, dve, tri ili četiri nedelje. Program je organizovan radnim danima, od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00. 

Sertifikat

Svako dete na kraju kampa dobija sertifikat o pohađanju Berlitz Letnjeg Kampa sa nivoom koje je dete postiglo. 

Organizacija

Kamp organizuje Berlitz centar za strane jezike i nastavnici su specijalno obučeni za rad sa decom. Nastavno osoblje Berlitza čine predavači čiji je engleski na nivou izvornih govornika.
U grupama je biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva nastavnika po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti. 

Testiranje

Testiranje nivoa znanja jezika kod vaše dece možete obaviti u Berlitz centru koji Vam najviše odgovara (Slavija, Novi Beograd, Banovo Brdo).

Ishrana i prevoz dece

Deca imaju mogućnost korišćenja zdrave kuhinje organizovane u Berlitz kampu.

Prevoz dece je organizovan minibusevima sa dve lokacije, iz Vladimira Popovića 44, Novi Beograd i iz Makenzijeve 37, sa Slavije.

Kontakt

Sve informacije o letnjem kampu i o rasporedu aktivnosti možete dobiti u našem Centru na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića 44, na brojeve telefona 063/333-227 i 011/312-1145 ili nam pišite na adresu marija@berlitz.co.rs
Poruka jednog od roditelja posle završenog prvog Kids kampa 2011:

"Želela bih samo od sveg srca da se zahvalim Berlicovim predavačima na ove divne dve nedelje koje je moje dete provelo u Berlic kampu. Vi ste stvarno svi SJAJNI i jako ste složna i uigrana ekipa. Osećala sam kao da sam dete poslala u inostranstvo na kamp, jer je tako sve funkcionisalo SAVRŠENO da prosto čovek ne poveruje da je u Srbiji. Niti jedan najmanji propust se nije desio. Sve je bilo savršeno, od  jutarnje gimnastike, preko prelepih izleta, pa do poslepodnevnih zabavnih aktivnosti...
Od prvog dana sam znala da mi dete uživa, ali kada je zadnja tri dana plakao zato što se kamp završava, znala sam da je ovo stvarno savršen način da se provede deo letnjeg raspusta - i edukativno i zabavno...
Još jednom, puno vam hvala na ovako lepo utrošenih petnaestak dana, i vidimo se, nadam se u istom sastavu i iduće godine."
Snežana B., Veljkova mama

 

 Komentari roditelja nakon zavrsenog Letnjeg kampa 2012:

„Pohvala za Berlitz letnji kamp imamo mnogo, a kritiku samo jednu: prekratko traje:)  Nadamo se da će se to sledećeg leta promeniti. Hvala puno na svemu i unapred se radujemo sledećem Letnjem kampu.“  Natasa B.

 

"Nateraću roditelje da me pošalju i sledeće godine."  Marko, učesnik kampa, 7 godina

 

Poruka jednog od roditelja posle završenog Kids kampa 2013:

"Hvala puno! Divni ste, moj Pavle je oduševljen, toliko mu se svidelo da je tražio i treću nedelju, ali nismo mogli. Nadam se da se vidimo sledeće godine u isto tako nekom divnom kampu. Molim Vas ako imate neke akcije za ranije prijave za kamp, da mi pošaljete, da ostvarimo popust ,jer ove godine nismo znali za to, još jednom hvala!"  (Pavlova mama)


Poruka roditelja čije je dete bilo na kampu 2014:

"Na kampu smo bili poslednje dve nedelje. Žao nam je što nije duže trajao! Upisujemo se i sledeće godine sigurno. Svi ljudi u timu su izuzetno profesionalni i ljubazni, a dete je provelo veoma kvalitetno deo raspusta sa vidnim napretkom u znanju engleskog. Hvala Berlitz timu!" (Goca, Majina mama)


 

Berlitz letnji kamp 2013 - Promotivni film (duža verzija)

Berlitz Letnji kamp 2013 - Promotivni film (kraća verzija)


Fotografije Berlitz Letnjeg kampa  -  2011 godina


Fotografije Berlitz Letnjeg kampa  - 2012 godina

  

 

  Berlitz letnji kamp u drugim zemljama:

 


Centre is independently owned and operated
2015 © Berlitz. Developed by Web Factory