Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Home Za odrasle

Priprema za Cambridge ispite

Online prijava
Testiranje nivoa znanja možete obaviti u bilo kom Berlitz centru, na zakazivanje, dan unapred. Testiranja su besplatna.

Da biste uspešno pohađali pripremne kurseve za Cambridge ispite potrebno je da rezultat usmenog testiranja bude 5. ili viši Berlitz nivo. 

Cambridge ispiti

FCE (First Certificate of English)
– Pripremni kurs za FCE u Berlitz Centru traje 3 do 5 meseci u zavisnosti od Vašeg nivoa znanja.

CAE (Certificate in Advanced English)  – Pripremni kurs za CAE u Berlitz Centru traje 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali CAE pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5/6.

CPE (Certificate of Proficiency in English) - Pripremni kurs za CPE u Berlitz Centru traje do 6 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali CPE pripremni kurs je Advanced, odnosno Berlitz nivo 7/8.

Akademski ispiti

IELTS (International English Language Testing System) – Pripremni kurs za IELTS u Berlitz centru traje od 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali IELTS pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na univerzitet (Academic Module) ili emigriranja (General Module) i priznat je u preko 135 zemalja širom sveta. Pored pripreme, u našem Centru možete obaviti kompletnu administraciju pre samog polaganja ispita.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) – Pripremni kurs za TOEFL u Berlitz centru traje od 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali TOEFL pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na više od 8000 koledža i priznat je u preko 130 zemalja širom sveta. 

Berlitz centar za strane jezike je član programa "British Council Addvantage Programme".

Pored navedenih, Berltz nudi i pripremu za BEC (Business English Certificates) i ILEC (International Legal English Certificate) ispite. Za pripremu ovih ispita Berlitz nudi samo individualne ili poluindividualne časove. Više informacija u vezi sa ova dva ispita možete dobiti u našim centrima ili putem telefona.

Napomena:

Berlitz nivo 1 = CEF A 1
Berlitz nivo 2 = CEF A 2.1
Berlitz nivo 3 = CEF A 2.2
Berlitz nivo 4 = CEF A 2.3
Berlitz nivo 5 = CEF B 1.1
Berlitz nivo 6 = CEF B 1.2
Berlitz nivo 7 = CEF B 1.3
Berlitz nivo 8 = CEF B 2.1
Berlitz nivo 9 = CEF B 2.2
Berlitz nivo 10 = CEF C 1/2

Komentari bivših polaznika:

Odlično ocenjen nivo znanja engleskog jezika. Izuzetno strpljiv i smiren predavač sa proverenim metodama za brzi napredak. Uvek me sasluša do kraja i onda tek ispravi sve moje greške; obavezno da svoj komentar i u pisanoj formi. Kratak, koncizan i koristan materijal za svakodnevnu konverzaciju. Jako sam zadovoljan. Moja želja je da nastavite ovako da radite i da polaznike dovedete do željenog cilja. Hvala!“ 
Goran Z., DDOR Novi Sad

„Moji ciljevi na početku kursa su bili da unapredim svoje znanje i da se što bolje pripremim za polaganje IELTS ispita. Ciljeve sam na kraju ostvarila. Profesor mi je pomogao da se opustim i što više pričam engleski jezik. Prijala mi je atmosfera za učenje, sve je na jako profesionalnom nivou i zadovoljna sam jer sam za jako kratak period jako napredovala.“  
Žana O., student iz Beograda

Pozovite odmah!!!

Slavija:  011 308 74 66, 069 308 74 66

Novi Beograd: 011 312 114, 063 333 227

Banovo Brdo: 011 305 9331, 069 305 93 31 

Dedinje: 011 367 9111, 069 312 1149

Za decu i mlade

City Mini Camp 2017 Kombinujući igru i učenje engleskog jezika postižemo savršenu kombinaciju: dete na zabavan i dinamičan način usvaja jezik a pritom se odlično provodi!

Više o ovome
Za odrasle

Letnji intenzivni kursevi Idealna prilika da za vrlo kratko vreme, značajno unapredite svoj nivo znanja!

Više o ovome