Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Home Za kompanije

Testirajte svoj nivo

Berlitz E-test znanja stranog jezika možete uraditi kad god to Vama odgovara. Tačno ce Vam pokazati Vaš nivo sposobnosti da komunicirate na jednom od stranih jezika. Ukoliko radije želite da se lično testirate, pozovite nas da zakažemo termin za Vas. Lično testiranje vrše naši iskusni nastavnici, koji će Vam detaljno ukazati čime dobro vladate, kao i na slabosti. Što je najvažnije, predložiće Vam usavršavanje shodno Vašim potrebama i znanju.

Svi Berlitz testovi znanja jezika su standarizovani prema Opštem Evropskom Referentnom Okviru, t.j. CEF-u (Common European Framework of Reference).

Berlitz testovi znanja stranog jezika mogu se idealno koristiti za selekciju kandidata kod zapošljavanja ili za definisanje potrebnog znanja jezika za određenu poziciju u preduzeću.

Spremni ste da počnete ?
Kliknite ovde da biste nas kontaktirali za više informacija i zakazivanje ili kliknite ovde ukoliko želite da odmah počnete sa online testiranjem.