Berlitz filmsko veče uz gratis piće

Dođite na filmsko veče i diskusiju uz gratis piće!

Da li se sećate vremena kada su avanture bile svuda oko nas, kada smo maštali o herojima poput Robin Huda?                                                                        Kroz život nas prate brojni zadaci i obaveze, zbog čega često zaboravljamo na trenutke opuštanja i bezbrižnosti. Priuštite sebi veče bez briga, uz film i osvežavajuće piće, i vratite se u vreme kada su snovi bili stvarnost.


„Robin Hood” je Diznijeva animirana muzička komedija iz 1973. godine.

Film je zasnovan na engleskoj narodnoj priči o Robinu Hudu. Priča prati avanture Robina Huda, Malog Džona i stanovnika Notingema dok se bore protiv prekomernog oporezivanja princa Džona, a Robin Hud osvaja ruku devojke Merijan.

U produkciji i režiji Volfganga Rajtermana, filmu su dali glasove Brajan Bedford, Fil Haris, Piter Ustinov, Pet Butram, Monika Evans, Teri-Tomas, Rodžer Miler i Kerol Šeli.

Jedna od zanimljivosti vezana za film jeste da su likovi u filmu izvorno zamišljeni kao mačke, ali je kasnije odlučeno da budu životinje koje žive u šumi kako bi se bolje uklopili u priču o Robinu Hudu. Ova promena je doprinela jedinstvenom i šarmantnom izgledu filma, koji je postao omiljen među publikom svih uzrasta.

Datum: 23. april, utorak

Vreme: 18:30h

Mesto: Bife Ventil, Kapetan-Mišina 14, Dorćol

Jezik: engleski

Nakon uživanja u klasičnom Diznijevom filmu, pridružite nam se na vođenoj diskusiji na engleskom jeziku! Ovo je sjajna prilika da produbite svoje razumevanje filma, podelite svoje utiske sa drugima i saznate interesantne detalje o produkciji i istoriji ovog remek-dela animacije. Diskusija će biti vođena opušteno, uz fokus na zajedničko uživanje u filmu i razmenu mišljenja. Pored toga, svi učesnici će dobiti gratis piće kako bismo zajedno proslavili umetnost filma i prijateljstvo. 

Vidimo se!


Za prijavu na filmsko veče,  kliknite na dugme prijava.

Prijava za dešavanje

Prijava za dešavanje Berlitz filmsko veče uz gratis piće

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber