Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Kurs stranih jezika Za decu i mlade  - Berlitz
Home Za decu i mlade

Berlitz Kampovi za decu

Online prijava

1. Mini Zimski Kamp

Berlitz Mini Zimski kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog jezika za decu u našem gradu tokom trajanja školskog raspusta – i sve to kroz zabavne aktivnosti!

 

Mini zimski kamp namenjen je deci uzrasta od 6 do 12 godina i održava se u Berlitz centru na Banovom brdu, Kirovljeva 25.

 

Mini zimski kamp traje 2 nedelje, a dužinu trajanja kampa za Vaše dete birate sami ( 1 ili 2 nedelje).

Program je organizovan radnim danima, od ponedeljka do petka u terminu od 8.30 do 14.00 časova.

 

Sve informacije možete dobiti u Berlitz centru na Banovom brdu (Kirovljeva 25) ili pozivom na 011 305 93 31, 069 305 93 31.

 

2. Berlitz Letnji Kamp

Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog jezika za decu u našem gradu kroz zabavne aktivnosti od 09-17h . Namenjen je deci od 5 do 14 .

Tradicija

Berlitz škola je osnovana 1878. godine, a program Summer City Camp postoji već trideset godina u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj i u drugim zemljama u Evropi. Zbog toga možemo reći da u takvom načinu rada sa decom imamo najduže iskustvo kada je reč o privatnim centrima za učenje jezika!

Ciljevi kampa


Berlitz Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja Vašeg deteta na engleskom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost. Evo nekih od aktivnosti u kampu: pevanje pesama na engleskom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, bojenja, sastavljanja objekata od kartona i raznih drugih materijala, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, vajanje,  imaće časove fiskulture sa fitnes trenerom i časove kuvanja.

Trajanje

Berlitz Letnji Kamp traje pet nedelja, a roditelji odlučuju koliko dugo će dete boraviti u kampu.

Program je organizovan radnim danima, od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00. 

Sertifikat

Svako dete na kraju kampa dobija sertifikat o pohađanju Berlitz Letnjeg Kampa sa nivoom koje je dete postiglo. 

Organizacija


Kamp organizuje Berlitz centar za strane jezike i nastavnici su specijalno obučeni za rad sa decom. Nastavno osoblje Berlitza čine predavači čiji je engleski na nivou izvornih govornika. 
U grupama će biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva nastavnika po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti. 

Prevoz dece

Prevoz dece je moguće organizovati od strane trećeg lica.


Sve informacije o letnjem kampu i o rasporedu aktivnosti možete dobiti u našem Centru na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovica 44, na brojeve telefona 063/333-227 i 011/312-1145 ili nam pišite na adresu novibeograd@berlitz.co.rs

 

Poruka roditelja posle završenog kampa 2018. god:

Zahvaljujemo se Vama i celom Berlitz timu na načinu na koji je organizovan kamp. Svi ste bili vrlo profesionalni, tačni, predusretljivi i srdačni.

 Ognjen je uživao u svakom danu kampa, na koji je sa nestrpljenjem dolazio, tražio da ostane što duže i hteo da nastavi narednih nedelja, što nažalost nije u prilici zbog prethodno planiranog putovanja. Inače, ovo je posebna zasluga svih u Berlitzu, jer se ne radi o njegovom tipičnom raspoloženju prema, na primer, predškolskoj ustanovi.

 

Za narednu godinu ćemo planirati učešće tokom više nedelja, kao jedino što bismo promenili.

 

Srdačan pozdrav,

Nadica i Bojan Gavrilović

Poruka jednog od roditelja posle završenog prvog Kids kampa 2011:

"Želela bih samo od sveg srca da se zahvalim Berlicovim predavačima na ove divne dve nedelje koje je moje dete provelo u Berlic kampu. Vi ste stvarno svi SJAJNI i jako ste složna i uigrana ekipa. Osećala sam kao da sam dete poslala u inostranstvo na kamp, jer je tako sve funkcionisalo SAVRŠENO da prosto čovek ne poveruje da je u Srbiji. Niti jedan najmanji propust se nije desio. Sve je bilo savršeno, od  jutarnje gimnastike, preko prelepih izleta, pa do poslepodnevnih zabavnih aktivnosti...
Od prvog dana sam znala da mi dete uživa, ali kada je zadnja tri dana plakao zato što se kamp završava, znala sam da je ovo stvarno savršen način da se provede deo letnjeg raspusta - i edukativno i zabavno...
Još jednom, puno vam hvala na ovako lepo utrošenih petnaestak dana, i vidimo se, nadam se u istom sastavu i iduće godine."
Snežana B., Veljkova mama

 

 Komentari roditelja nakon zavrsenog Letnjeg kampa 2012:

„Pohvala za Berlitz letnji kamp imamo mnogo, a kritiku samo jednu: prekratko traje:)  Nadamo se da će se to sledećeg leta promeniti. Hvala puno na svemu i unapred se radujemo sledećem Letnjem kampu.“  Natasa B.

 

"Nateraću roditelje da me pošalju i sledeće godine."  Marko, učesnik kampa, 7 godina

 

Poruka jednog od roditelja posle završenog Kids kampa 2013:

"Hvala puno! Divni ste, moj Pavle je oduševljen, toliko mu se svidelo da je tražio i treću nedelju, ali nismo mogli. Nadam se da se vidimo sledeće godine u isto tako nekom divnom kampu. Molim Vas ako imate neke akcije za ranije prijave za kamp, da mi pošaljete, da ostvarimo popust ,jer ove godine nismo znali za to, još jednom hvala!"  (Pavlova mama)

 

Poruka roditelja čije je dete bilo na kampu 2014:

"Na kampu smo bili poslednje dve nedelje. Žao nam je što nije duže trajao! Upisujemo se i sledeće godine sigurno. Svi ljudi u timu su izuzetno profesionalni i ljubazni, a dete je provelo veoma kvalitetno deo raspusta sa vidnim napretkom u znanju engleskog. Hvala Berlitz timu!" (Goca, Majina mama)

 https://www.youtube.com/watch?v=If5t-AhOi9E&t=6s

 

3. City Mini Camp

City Mini Camp je jedinstvena prilika da Vaše dete provede pet aktivnih sati dnevno slušajući i pričajući isključivo engleski jezik. Jezik ne učimo samo na času - kroz raznovrsne umetničke, sportske i muzičke aktivnosti dete će spontano usvajati jezik i imati priliku da ga upotrebi. Kombinjući igru i učenje engleskog jezika postižemo savršenu kombinaciju: dete na zabavan i dinamičan način usvaja jezik a pritom se odlično provodi! Kamp je namenjen deci uzrasta od 5  do 12 godina

City Mini Camp traje 4 nedelje, a dužinu trajanja kampa za Vaše dete birate sami ( 1,2,3 ilil 4 nedelje).

Program je organizovan radnim danima, od ponedeljka do petka u terminu od 9.00 do 14.00 časova.

 

Sve informacije možete dobiti u Berlitz centru na Novom Beogradu ili na Slaviji.

 

Kontakt:

 

Slavija 011 308 74 66, info@berlitz.co.rs

Novi Beograd 011 312 11 47, novibeograd@berlitz.co.rs

 

 

 

Letnji kamp za decu

Intenzivno učenje engleskog jezika za decu kroz zabavne aktivnosi

Letnji kamp za decu
Više o ovome