Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Kurs stranih jezika Za odrasle - Berlitz
Home Za odrasle

Priprema za Cambridge ispite

Online prijava
Testiranje nivoa znanja možete obaviti u bilo kom Berlitz centru, na zakazivanje, dan unapred. Testiranja su besplatna.

Cambridge ispiti

FCE (First Certificate of English)
– individualni pripremni kurs za FCE u Berlitz Centru traje u zavisnosti od Vašeg nivoa znanja i potrebe. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali FCE pripremni kurs je Berlitz nivo 5.

CAE (Certificate in Advanced English)  – individulani pripremni kurs za CAE u Berlitz Centru takodje traje u zavisnosti od vašeg nivoa znanja . Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali CAE pripremni kurs je Berlitz nivo 6.

Start grupne nastave: od 20. oktobra do 8. juna (od 2 do 6 polaznika)

Trajanje: 8 meseci

Ukupan broj časova je 90

Vreme: svakog petka od 17.30h do 19.40h (tri časa)

Promotivna cena: pozovite naš centar da saznate više 


CPE (Certificate of Proficiency in English) - Pripremni kurs za CPE u Berlitz Centru traje do 6 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali CPE pripremni kurs je Advanced, odnosno Berlitz nivo 7/8.

Akademski ispiti

IELTS (International English Language Testing System) – Pripremni kurs za IELTS u Berlitz centru traje od 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali IELTS pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na univerzitet (Academic Module) ili emigriranja (General Module) i priznat je u preko 135 zemalja širom sveta. Pored pripreme, u našem Centru možete obaviti kompletnu administraciju pre samog polaganja ispita.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) – Pripremni kurs za TOEFL u Berlitz centru traje od 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali TOEFL pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na više od 8000 koledža i priznat je u preko 130 zemalja širom sveta. 

Berlitz centar za strane jezike je član programa "British Council Addvantage Programme".

Pored navedenih, Berltz nudi i pripremu za BEC (Business English Certificates) i ILEC (International Legal English Certificate) ispite. Za pripremu ovih ispita Berlitz nudi samo individualne ili poluindividualne časove. Više informacija u vezi sa ova dva ispita možete dobiti u našim centrima ili putem telefona.

Napomena:

Berlitz nivo 1 = CEF A 1
Berlitz nivo 2 = CEF A 2.1
Berlitz nivo 3 = CEF A 2.2
Berlitz nivo 4 = CEF A 2.3
Berlitz nivo 5 = CEF B 1.1
Berlitz nivo 6 = CEF B 1.2
Berlitz nivo 7 = CEF B 1.3
Berlitz nivo 8 = CEF B 2.1
Berlitz nivo 9 = CEF B 2.2
Berlitz nivo 10 = CEF C 1/2

Komentari bivših polaznika:

Odlično ocenjen nivo znanja engleskog jezika. Izuzetno strpljiv i smiren predavač sa proverenim metodama za brzi napredak. Uvek me sasluša do kraja i onda tek ispravi sve moje greške; obavezno da svoj komentar i u pisanoj formi. Kratak, koncizan i koristan materijal za svakodnevnu konverzaciju. Jako sam zadovoljan. Moja želja je da nastavite ovako da radite i da polaznike dovedete do željenog cilja. Hvala!“ 
Goran Z., DDOR Novi Sad

„Moji ciljevi na početku kursa su bili da unapredim svoje znanje i da se što bolje pripremim za polaganje IELTS ispita. Ciljeve sam na kraju ostvarila. Profesor mi je pomogao da se opustim i što više pričam engleski jezik. Prijala mi je atmosfera za učenje, sve je na jako profesionalnom nivou i zadovoljna sam jer sam za jako kratak period jako napredovala.“  
Žana O., student iz Beograda

Pozovite odmah!!!

Slavija:  011 308 74 66, 069 308 74 66

Novi Beograd: 011 312 114, 063 333 227

Banovo Brdo: 011 305 9331, 069 305 93 31 

Dedinje: 011 367 9111, 069 312 1149

Berlitz Metod®

Sa jedinstvenim metodom Berlitz obuka jezika garantuje usavršavanje konverzacije još od 1878. godine!

Berlitz Metod®
Više o ovome
Intenzivni kursevi

Tri puta nedeljno u centrima: Slavija, Novi Beograd, Banovo brdo, Dedinje i Novi Sad. Pravi tempo za kompletno upuštanje u jezik!

Intenzivni kursevi
Više o ovome