Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Kurs stranih jezika Za odrasle - Berlitz
Home Za odrasle

Testirajte svoj nivo

Berlitz E-test znanja stranog jezika možete uraditi kad god to Vama odgovara. Tačno ce Vam pokazati Vaš nivo sposobnosti da komunicirate na jednom od stranih jezika. Ukoliko radije želite da se lično testirate, pozovite nas slobodno da zakažemo termin za Vas. Lično testiranje vrše naši iskusni nastavnici, koji će Vam detaljno ukazati čime dobro vladate, kao i na slabosti. Što je najvažnije, predloziče Vam usavršavanje shodno Vašim potrebama i znanju.

Svi Berlitz testovi znanja jezika su standarizovani prema Opštem Evropskom Referentnom Okviru, t.j. CEF-u (Common European Framework of Reference).

Berlitz testovi znanja stranog jezika mogu se idealno koristiti za selekciju kandidata kod zapošljavanja ili za definisanje potrebnog znanja jezika za određenu poziciju u preduzeću.

Spremni ste da počnete ?
Kliknite ovde da biste nas kontaktirali za više informacija i zakazivanje ili kliknite ovde ukoliko želite da odmah počnete sa online testiranjem.

  • Ukoliko ste zainteresovani da upišete neki od Berlitz programa koje imamo u ponudi, potrebno je zakazati testiranje u centru koji Vam najviše odgovara i obaviti  testiranje sa jednim od naših iskusnih predavača. Testiranje je usmeno i sam proces testiranja, kao i informacije koje je neophodno da dobijete o programu za koji ste zainteresovani i način učenja, Vam neće oduzeti više od 30min Vašeg vremena.

  • U zavisnosti od centra koji vam odgovara, pozovite nas i zakažite svoj termin:
  • Slavija: 069 308 74 66, 011 308 74 66
  • Novi Beograd: 063 333 227, 011 312 11 47
  • Banovo Brdo: 069 305 93 31, 011 305 93 31
  • Dedinje: 011 367 9111, 069 312 1149
Berlitz Metod®

Sa jedinstvenim metodom Berlitz obuka jezika garantuje usavršavanje konverzacije još od 1878. godine!

Berlitz Metod®
Više o ovome
Intenzivni kursevi

Tri puta nedeljno u centrima: Slavija, Novi Beograd, Banovo brdo, Dedinje i Novi Sad. Pravi tempo za kompletno upuštanje u jezik!

Intenzivni kursevi
Više o ovome