Dečiji kursevi

Deca uče novi jezik kroz igru i zabavne aktivnosti. Na taj način će najlakše, već od prvog dana progovoriti strani jezik.

Kurs engleskog i nemačkog za decu i tinejdžere

Naš kurs engleskog i nemačkog je koncipiran tako da deca uče novi jezik kroz igru i zabavne aktivnosti.
Ne samo da će se zabaviti, već će vaše dete od prvog dana progovoriti na izabranom jeziku.

Deca u Berlitz-u svoj čas doživljavaju kao odlazak u igraonicu, s tim što naša igraonica ima edukativni karakter. Dokle god se igraju deca su zadovoljna i dovoljno motivisana da u tim igrama koriste strani jezik. Dešava se da igre u kojima učestvuju na časovima prenose i u kućni ambijent igrajući se bratom, sestrom ili drugarom na isti način kao što se ono igra na času.


Prijava na kurs

Šta će Vaše dete dobiti?

  • Od prvog časa će progovoriti na stranom jeziku
  • Kvalifikovane predavače za rad s decom
  • Učenje jezika kroz zabavne aktivnosti
  • Super druženje i diplomu

Namenjen je deci i tinejdžerima, od 4 do 18 godina. Časovi se održavaju jednom nedeljno po 2 časa i to subotom od 10:00, 11:30, 13:30 ili 15:00 časova. U zavisnosti od interesovanja postoji mogućnost organizovanja grupe tokom radnih dana - jednom nedeljno, petkom. Kursevi su prilagođeni uzrastu, znanju i potrebama vašeg deteta.

Dečiji kurs jezika obuhvata fond od 60 časova (30 viđenja). Jednom nedeljno imaju dvočas - odnosno 2 časa od po 40 min i dve pauze od po 5 min.

Kurs počinje krajem septembra 2023. i traje do juna 2024. godine. Održava se u skladu sa školskim kalendarom, odnosno kada su raspusti i neradni dani u školama, ni u Berlitz centru se ne održavaju časovi.


Ukoliko imate pitanje kako kurs izgleda, zanima ko su predavači ili kakav je program, možete nas sve to pitati 16. septembra kada održavamo otvorena vrata. Pozovite neki od naših centara i saznajte više o ovome.

Welcome to our world

4-5 godina


Kada je u pitanju učenje novog jezika, Berlitz veruje da je najbolji način da se jezik uči kao maternji. Deci je to najlakše i najprirodnije i zato odmah počinju da govore na stranim jezicima na našem kursu. Berlitz predavači koriste knjige Nacionalne Geografije koji kroz kreativne priče, pesme i igre da aktivira maštu i zainteresovanost deteta. Rano izlaganje učenju jezika povećava sigurnost u razgovoru i priprema vaše dete za uspeh u školi i životu.

Look and See

6-7 godina

Berlitz koristi sopstvene, moderne materijale za dečije kurseve. Između ostalog, naš partner je i Nacionalna Geografija. Ovi interaktivni materijali su posebno zanimljivi ne samo za učenje na času, nego i u bilo kojoj, drugoj prilici.
Zato i kažemo da deca svoje časove ne doživljavaju kao suvoparno učenje, nego kao zabavnu aktivnost kojoj se raduju. Uverite se sami kako izgledaju!

Look

7-11 godina

Koristeći fotografije National Geographics i fantastične tekstove knjiga Look zaista vodi mlade učenike u avanturu kroz čuda prirodnog sveta, različite kulture i običaje. Podučava studente o svetu izvan učionice.

Izgovoru se pridaje posebna pažnja kroz polja „zvuci engleskog jezika“, a pesme, igre, a slagalice dodaju raznolikost i zabavu učenju. Animirane epizode ​​crtane priče i video snimci National Geographic-a pružaju vizuelnu podršku i kontekst za jezik, kao i inspiraciju učenika i hvatanje njihove mašte.

Impact

11 - 14 godina

Impact je nova verzija koju Berlitz koristi na časovima, a koje pomažu tinejdžerima da bolje razumeju sebe, jedni druge i svet u kojem žive.

Podstičući aktivno učešće, Impact motiviše učenike da istraže ko su i šta žele biti, a pritom da uče engleski!

National Geographic Imapact predstavljeni su kao uzori koji podržavaju veštine i vrednosti 21. veka koje tinejdžerima pomažu da postanu uspešni, globalni građani.

Teme podstiču učenike stimulativnim informacijama o svetu, kako bi ih bolje pripremili za budući akademski uspeh.

Aktivnosti na času i interaktivni Berlitz materijali omogućavaju tinejdžerima da postanu aktivni učesnici u procesu učenja.

Outcomes

14-18 godina

Berlitz na kursevima za starije tinejdžere koristi Outcomes knjige koje su interaktivne, produktivne i zanimljive. Ovi materijali su podeljeni po nivoima i sadrže: prezentacije, vežbanja, audio vežbe, i tako dalje.

Program sadrži i dodatne, onlajn materijale za vežbu i nastavu. Materijal je moderan i prilagođen tinejžerima kako bi brzo napredovali i prešli na nivoe za odrasle.

Pogledajte materijal

Kako bi učenje bilo još zanimljivije, pripremili smo i Berlitz zabavnik na nemačkom.

Preuzmite zabavnik

Primer dečijeg časa nemačkog jezika uživo u učionici.

Od sada, dečiji kursevi mogu biti i onlajn.

Utisci roditelja

Ukoliko želite da vidite kako izgleda dečiji čas, prijavite vaše dete da besplatno proba.
Besplatan čas engleskog i nemačkog se održava 10. septembra od 11:00 časova, uživo u centru koji Vam odgovara (Vračar, Dedinje, Banovo brdo, Novi Beograd).

Svako ko bude prisustvovao dobiće vaučer za popust u iznosu 20 evra koji može iskoristiti prilikom upisa deteta na kurs.

Online prijava za 'Dečiji kurs'

Ukoliko želite da se prijavite ili da dobijete više informacija o 'Dečiji kursevi', popunite sledeći formular sa svojim podacima i komentarima a mi ćemo vas nazvati u najkraćem roku.

Prijavite vaše dete na besplatan čas

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber