Priprema za ispite

Priprema za Cambridge ispite

Onlajn testiranje nivoa znanja možete obaviti u bilo kom Berlitz centru, na zakazivanje, dan unapred. Testiranja su besplatna.


Cambridge ispiti

FCE (First Certificate of English) – individualni pripremni kurs za FCE u Berlitz Centru traje u zavisnosti od Vašeg nivoa znanja i potrebe. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali FCE pripremni kurs je Berlitz nivo 5.


Cambridge ispiti

FCE (First Certificate of English) – individualni pripremni kurs za FCE u Berlitz Centru traje u zavisnosti od Vašeg nivoa znanja i potrebe. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali FCE pripremni kurs je Berlitz nivo 5.

CAE (Certificate in Advanced English)  – individulani pripremni kurs za CAE u Berlitz Centru takodje traje u zavisnosti od vašeg nivoa znanja . Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali CAE pripremni kurs je Berlitz nivo 6.

CPE (Certificate of Proficiency in English) - Pripremni kurs za CPE u Berlitz Centru traje do 6 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali CPE pripremni kurs je Advanced, odnosno Berlitz nivo 7/8.

Akademski ispiti

IELTS (International English Language Testing System) – Pripremni kurs za IELTS u Berlitz centru traje od 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali IELTS pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na univerzitet (Academic Module) ili emigriranja (General Module) i priznat je u preko 135 zemalja širom sveta. Pored pripreme, u našem Centru možete obaviti kompletnu administraciju pre samog polaganja ispita.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) – Pripremni kurs za TOEFL u Berlitz centru traje od 3 do 5 meseci. Nivo znanja engleskog jezika koji biste morali da imate da biste pohađali TOEFL pripremni kurs je Upper-intermediate, odnosno Berlitz nivo 5. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na više od 8000 koledža i priznat je u preko 130 zemalja širom sveta.

Berlitz centar za strane jezike je član programa "British Council Addvantage Programme".

Pored navedenih, Berltz nudi i pripremu za BEC (Business English Certificates) i ILEC (International Legal English Certificate) ispite. Za pripremu ovih ispita Berlitz nudi samo individualne ili poluindividualne časove. Više informacija u vezi sa ova dva ispita možete dobiti u našim centrima ili putem telefona.

Napomena:

Berlitz nivo 1 = CEF A 1
Berlitz nivo 2 = CEF A 2.1
Berlitz nivo 3 = CEF A 2.2
Berlitz nivo 4 = CEF A 2.3
Berlitz nivo 5 = CEF B 1.1
Berlitz nivo 6 = CEF B 1.2
Berlitz nivo 7 = CEF B 1.3
Berlitz nivo 8 = CEF B 2.1
Berlitz nivo 9 = CEF B 2.2
Berlitz nivo 10 = CEF C 1/2

Pozovite nas i saznajte više o pripremi za ispite, dinamici, terminima i vremenskom okviru za pripremu.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber