Berlitz Srbija - Instagram Berlitz Srbija - LinkedIn Berlitz Srbija - YouTube Berlitz Srbija - Twitter Berlitz Srbija - Facebook
Kurs stranih jezika Za odrasle - Berlitz
Home Za odrasle

Kurs francuskog jezika

Online prijava


Kursevi francuskog jezika za sve nivoe znanja. Male grupe. Naučite da komunicirate lako i brzo uz pomoć Berlitz metoda.

Na početnom nivou ćete naučiti sledeće:

• da se snađete u neobaveznim situacijama
• da koristite osnovne dobrodošlice i ljubazne forme
• predstavljanje ( da predstavite sebe, prijatelje, klijente i kolege )
• imena zemalja, gradova, nacionalnosti
• da uzmete i prosledite jednostavnu poruku ( telefonski broj, datum, vreme i sl. )
• da naručite piće i hranu u restoranu
• da se snađete u kupovini 
• da tražite i date jednostavna uputstva vezana za pravac kretanja i prevozna sredstva
• dane, datume i vreme
• brojeve
• boje

Pozovite odmah!!!

Slavija: 011/308 74 66, 069/308 74 66

Novi Beograd: 011/312 11 47, 063/333 227

Banovo Brdo: 011/305 93 31, 069/305 93 31

Dedinje: 011/367 9111, 069/ 312 1149


Utisci nasih polaznika:

Jovan Dj., zavrsio 5 nivo
Francuzi, francuski jezik, kultura i sve s ovim u vezi, su mi bila velika nepoznanica, a kako je u pitanju jedna velika nacija, evropska kulturna velesila, smatrao sam neophodnim da se, preko jezika, upoznam sa tim, meni do tada mrskim, delom Evrope. Uz Sonjin trud, metodu učenja jezika koja je orijentisana na konverzaciju i sjajan grupni rad - počeo sam da upoznajem francuski i Francuze, i još bitnije - sve to je počelo da mi se dopada. Zbog svega ovoga sam 2 godine pohađao Berlitz kurseve francuskog.
Pored navedenog, koje de uglavnom vodi pre kao nekakav lični motiv, bitan razlog zbog kojeg se vraćam Berlitzu jeste profesionalnost, stručnost i ljubaznost osoblja. To su razlozi zbog kojih iznova i iznova upisujem Berlitz kurseve francuskog koje ću pamtiti zasigurno.

Filip G., zavrsio 5 nivo
Razlog zbog kojeg sam upisao francuski jezik je taj što sam hteo da naučim još jedan jezik osim engleskog. Tek sam bio diplomirao i imao sam dosta slobodnog vremena pa mi se ukazala prilika za ovaj poduhvat. Povod da upišem baš francuski je taj da bih mogao da razumem šta peva Mylene Farmer. :) Dosta sam se susretao sa tim jezikom a kako ga nikad nisam ranije učio, mislio sam da je dobra stvar što krećem od samog početka. A razlog zbog kojeg sam konkretno odabrao Berlitz je taj što mi se svideo koncept po kome se održava nastava i mislio sam (a i dalje mislim) da je to prava stvar. Osim toga, video sam ne internetu dosta preporuka i pozitivnih komentara o školi kao i samoj metodi. Bez razmišljanja bih ponovo opredelio za ovaj način učenja jer, iako je malo skuplji, ja mislim da se isplati. Hoću reći, bar se meni isplatio. :)

Katarina K., nivo 6 (pocela od nivo 4)
Upisala sam kurs da bih obnovila znanje francuskog koje je nekada bilo solidno, ali sam ga tokom godina neupotrebe zaboravila. Zadovoljna sam kursem u Berlitzu gramatika se radi usput a vokabular je sakim casom sve bogatiji.  Zadovoljna sam rezultatima. Nacin na koji se prelazi gradivo je dobar, ima i dosta vezbanja na casu, a rezultati bi bili i bolji kada bih van casova vise vezbala i obnavljala gradivo koje smo presli.

Daliborka M., zavrsila 2 nivo
Nisam nigde drugde ucila francuski osim u Berlitzu i bez preterivanja mogu da kazem da sam bila vrlo zadovoljna postignutim. Priznajem da sam u pocetku bila skepticna u vezi metode ucenja jer sam u dosadasnjem iskustvu navikla da ucim po unapred postavljenim pravilima (nauci se prvo gramatika pa se na osnovu toga sklapaju recenice). U Berlitzu se cini da je bio obrnut proces, tezilo se da jezik "uđe u uho" pa kad se već to desi, onda se osvrne na gramatiku (kao kad deca uce maternji jezik). Imam utisak da sam mogla lako da progovorim francuski i bez razmisljanja bih se ponovo opredelila i za istu skolu i profesorku i jezik.

Dragana K., zavrsila 3 nivo
Berlitz metoda mi se dopada jer su casovi dinamicni, program je interesantan, stimulise aktivno ucesce polaznika i primenu naucenog u konverzaciji.

Dragana B., zavrsila 5 nivo
Prednosti:
-dobra je atmosfera
-brzo se uci
-iskusno,ljubazno osoblje
-metod podrazumeva ucenje bez prevoda,ali nas vodi kroz situacije,bliske svakodnevnom zivotu -ima puno izraza i asocijacija -uvek bih odabrala i preporucila berlitz -nastavicu s ucenjem

Tatjana A.
-Bez mnogo ucenja van nastave smatram da sam savladala osnovnu komunikaciju, da je metod predavanja i nacin usvajanja jezika takav da smo vec posle prvog nivoa relativno osposobljeni da kada se nadjemo u prodavnici, na pijaci... mozemo da razumemo da se obratimo.
-U skoli jezika pre Berlitza sam bila dosta angazovana van casova u smislu teorije, gramatike itd... ali nisam nista usvojila osim brojeva donekle.
- Moje dete je vec 2 godine ucenik engleskog jezika u Berlitz-u. Prilikom boravka u inostranstvu obradovao nas je svojim preciznim izgovorom u razgovoru sa japanskom decicom. Od ove godine krenuo je i na francuski jezik i prvi utisci su jako pozitivni.
-Dobro je sto su grupe male i sto se dosta govori na casu.

 

Berlitz Metod®

Sa jedinstvenim metodom Berlitz obuka jezika garantuje usavršavanje konverzacije još od 1878. godine!

Berlitz Metod®
Više o ovome
Intenzivni kursevi

Tri puta nedeljno u centrima: Slavija, Novi Beograd, Banovo brdo, Dedinje i Novi Sad. Pravi tempo za kompletno upuštanje u jezik!

Intenzivni kursevi
Više o ovome