Kurs francuskog jezika

Francuski jezik je važno razumeti, a ne samo učiti. Naš cilj je ne samo da razumete francuski, već i da ga koristite u bilo kojem socijalnom, profesionalnom ili akademskom okruženju. Bez obzira da li želite da naučite francuski za posao, putovanja ili samo kao hobi, možemo vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Berlitz nudi razne opcije kursa, uključujući individualne časove francuskog jezika, samostalne onlajn kurseve francuskog jezika putem digitalne platforme, grupne kurseve i još mnogo toga. Svi kursevi francuskog jezika se zasnivaju na Berlitz metodi podučavanja i podrazumevaju konverzaciju koja je i najbitnija kako biste progovorili bilo koji jezik.

Pronađite centar u vašoj blizini ili pogledajte onlajn opciju učenja ovde.

Onlajn kurs francuskog jezika

Učenje jezika onlajn uz Berlitz kombinuje proverene tehnike učenja jezika i fleksibilnost kako biste učili tempom koji odgovara vašim potrebama. Svi naši onlajn kursevi francuskog jezika sadrže digitalne materijale i lekcije koje prelazite uživo sa predavačem.

Onlajn kurs francuskog jezika s Berlitzom takođe olakšava praćenje vašeg napredovanja, zakazivanje nastave i dobijanje informacija o dodatnim lekcijama. To se vrši putem portala za studente na kojem su sve informacije dostupne na jednom mestu.

Sa tri različite onlajn opcije, Berlitz pruža rešenje koje služi za svaki cilj. Kada birate opciju kursa francuskog jezika koja je za vas najbolja, imajte na umu:

  • Vaš raspored za učenje francuskog jezika
  • Vaše trenutno znanje francuskog jezika i željeni tempo
  • Vaš budžet


Individualni kurs francuskog jezika

Berlitz nudi časove francuskog jezika uživo u našim centrima na nekoliko lokacija. Naš individualni kurs, jedan na jedan, uključuje učenje sa predavačem koji je maternji govornik ili na tom nivou koji vas podstiče da od prvog dana razgovarati na vašem izabranom jeziku. Otkrijte Berlitz centar u vašoj blizini ili saznajte sve o onlajn opcijama učenja.Zašto učiti francuski?

Procenjuje se da francuski jezik govori 76 miliona izvornih govornika i predstavlja službeni je jezik u 29 zemalja na više kontinenata. Široki opseg korišćenja ga čini jednim od najkorisnijih jezika za posao i putovanja.


Kliknite ovde za prvi, besplatan onlajn čas kako biste se upoznali sa našim načinom rada i predavačem. Uverite se da smo pravi izbor za vas!

Pogledajte šta ćete naučiti po nivoima

Utisci naših polaznika

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber