Letnji kamp

Idealan način da vaše dete iskoristi slobodno vreme!

Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog jezika za decu u našem gradu kroz zabavne aktivnosti od 09-17h . Namenjen je deci i tinejdžerima od 5 do 14 godina.

Tradicija

Berlitz škola je osnovana 1878. godine, a program Summer City Camp postoji već trideset godina u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj i u drugim zemljama u Evropi. Zbog toga možemo reći da u takvom načinu rada sa decom imamo najduže iskustvo kada je reč o privatnim centrima za učenje jezika!


Ciljevi kampa

Berlitz Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja Vašeg deteta na engleskom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost. 

Neke od aktivnosti na kampu: pevanje pesama na engleskom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, bojenja, sastavljanja objekata od kartona i raznih drugih materijala, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, vajanje, časovi fiskulture sa fitnes trenerom, plivanje i časovi kuvanja.

Učenje jezika

Učenje jezika

Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog jezika za decu kroz zabavne aktivnosti radnim danima, od 09-17h. Namenjen je deci i tinejdžerima od 5 do 14 godina.

Zabavne aktivnosti

Zabavne aktivnosti

Vaše dete sve vreme komunicira sa predavačima samo na engleskom jeziku. Deca će obogatiti govor i unapredi veštinu slušanja na engleskom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost.

Sportske aktivnosti

Sportske aktivnosti

Pevanje pesama na engleskom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, vajanja, sastavljanja predmeta od raznih materijala, kuvanje, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, kao i upoznavanje s naukom kroz zabavne eksperimente.

Bonus aktivnosti

Bonus aktivnosti

Osim toga, imaće i časove fiskulture sa fitnes trenerom i druge aktivnosti koje doprinose zdravlju.

Lokacija

Ekskluzivna lokacija održavanja kampa jeste škola „Ruđer Bošković” u Košutnjaku, adresa Kneza Višeslava 17.

Kampus škole se nalazi na Košutnjaku, što znači da je okružen zelenim površinama. Pored toga,  sastoji se od 4 sportska terena (odbojkaških i košarkaških), biblioteke, ambulante, bloka za učenje jezika i mnogo savremeno uređenih i opremljenih učionica.

Više o školi možete pročitati OVDE.


Trajanje

Berlitz Letnji Kamp traje pet nedelja, a roditelji odlučuju koliko dugo će dete boraviti u kampu. Ovog leta počinje 24. juna i traje do 26. jula.
Program je organizovan radnim danima, od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00 časova.

Kamp ima neprekidnu tradiciju dugu 12 godina. Kamp održavamo po najvišim standardima i deca su se prošle kao i svih prethodnih godina, super provela!

PRIJAVA ZA NAJZABAVNIJE LETO

Sertifikat

Svako dete na kraju kampa dobija sertifikat o pohađanju Berlitz Letnjeg Kampa za decu.


Organizacija

Kamp organizuje Berlitz centar za strane jezike i nastavnici su specijalno obučeni za rad sa decom . Nastavno osoblje Berlitza čine predavači čiji je engleski na nivou izvornih govornika.
U grupama će biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva nastavnika po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti.


Prevoz dece

Prevoz dece je moguće organizovati od strane trećeg lica.

Kontakt

Sve informacije o letnjem kampu i o rasporedu aktivnosti možete dobiti u našem centru na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića 44, na broj telefona  069/305-0054 ili nam pišite na adresu novibeograd@berlitz.co.rs

HEADER TITLE 2

Prijavite svoje dete na letnji kamp

Prijava za letnji kamp

Ukoliko želite da se prijavite ili da dobijete više informacija o 'Letnji kamp za decu', popunite sledeći formular sa svojim podacima i komentarima a mi ćemo vas nazvati u najkraćem roku.

Utisci roditelja

Galerija

Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp

Video galerija

Letnji kamp Letnji kamp Letnji kamp

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber