Kurs ruskog jezika

Rusija je jedna od najvećih zemalja sveta i dominira istočnoevropskim kontinentom sa ekonomskog i kulturnog stanovišta. Upravo zbog toga, ruski jezik je jedan od najvažnijih jezika na svetu. Učenje ruskog jezika u Berlitz-u podržano je Berlitz metodom učenja, koja podrazumeva konverzacijsko učenje jezika, što znači da ćete već od prvog časa početi da govorite ruski jezik. Naši predavači će vas, uz pomoć Berlitz metode učenja i prilagođenog nastavnog materijala, motivisati i pomoći vam da savladate ruski jezik kako biste napredovali i ostvarili svoj cilj.

Berlitz časovi ruskog jezika usredsređeni su takođe i na kulturološko razumevanje jezika, koje vam omogućava da bolje shvatite kako koristiti jezik. Pored učenja gramatike i vokabulara, veoma je važno razumeti i način na koji se jezik koristi, kao što su neverbalni komunikacijski signali, gestikulacija, izbor reči i još mnogo toga. Nakon što naučite ruski jezik sa Berlitz-om, bićete u mogućnosti da sa samopouzdanjem razgovarate sa maternjim govornicima ruskog jezika u najrazličitijim situacijama.

Onlajn časovi ruskog jezika

Onlajn časovi ruskog jezika sa Berlitz-om dodatno olakšavaju učenje. Imate mogućnost da učite bilo kada i bilo gde, sve što vam je potrebno je internet veza. Svoje časove ruskog jezika možete prilagoditi svom uobičajenom rasporedu i obavezama. To znači da možete da pratite časove ruskog jezika na poslu, kod kuće ili u pokretu. Sa onlajn časovima u Berlitz-u učićete onako kako vama najviše odgovara.

Najbolje od svega je to što se na Berlitz onlajn časovima koriste iste proverene tehnike učenja kao i na časovima u školi. Učićete uživo, sa predavačem koji je maternji govornik ili je na tom nivou znanja, koji će vam pružiti mogućnost da savladate jezičke veštine i kulturološko razumevanje. Jedina razlika je to što ne morate dolaziti do Berlitz centra, već se sa svojim predavačem povezujete u digitalnom okruženju koje omogućava isti nivo komunikacije i interakcije.Časovi ruskog jezika u školi

Berlitz nudi časove ruskog jezika na nekoliko lokacija u našim centrima. Naša predavanja licem u lice podrazumevaju učenje sa predavačem koji koristi Berlitz metodu učenja za podsticanje prirodnih veština govora, tako da od prvog dana govorite na svom izabranom jeziku. Otkrijte da li postoji Berlitz centar u vašoj blizini i saznajte kako možete da napredujete.Zašto učiti ruski?

Procenjuje se da ruskim jezikom govori 144 miliona ljudi širom sveta, što ga čini jednim od 5 najzastupljenijih jezika u svetu. Takođe, pored mnogih velikih korporacija i turističkih destinacija koje se nalaze u zemljama u kojim se govori ruski jezik, ovaj jezik ima i mnoštvo kulturnih i društvenih katakteristika. Učenje ruskog jezika može pružiti velike mogućnosti kako za poslovne prilike, tako i za putovanja.


Kliknite ovde za prvi, besplatan onlajn čas kako biste se upoznali sa našim načinom rada i predavačem. Uverite se da smo pravi izbor za vas!

Pogledajte šta ćete naučiti po nivoima

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber