Kurs kineskog jezika

Kineski jezik govori više od 955 miliona ljudi, što predstavlja oko 13% od ukupne svetske populacije, što predstavlja fascinantnu činjenicu i jedan od važnih razloga sve većeg broja učenika koji žele da nauče ovaj jezik. Kineski jezik je najkorišćeniji jezik na svetu, a kinesko pismo postoji već 6.000 godina.

Naš cilj je da vi progovorite kineski jezik, da pričate tečno, tačno, opušteno i sa samopouzdanjem.

Ulaganje u sebe i svoje znanje se, ipak, najviše isplati.

Progovorite i vi kineski jezik!

Nudimo veliki izbor kurseva kineskog jezika. Bez obzira na to zbog čega želite da učite kineski jezik, bilo da se radi o poslu, putovanjima, školovanju, hobiju, imamo opciju koja odgovara vašim potrebama.

Naš način učenja, Berlitz metoda, dokazano je najbrži način za učenje jezika. Na našim kursevima razgovaćete sa predavačima koji su maternji govornici jezika koji učite ili su na tom nivou znanja. Osećaj učenja sa Berlitz-om je kao da živite u zemlji čiji jezik učite, jer se, osim samog jezika, uče i veštine komunikacije i kulturološko razumevanje stranog jezika i njegove upotrebe.

Kineski jezik predstavlja službeni jezik NR Kine, Tajvana, Hong Konga, Makoa, kao i jedan od službenih jezika u Singapuru i Ujedinjenim nacijama. Snažne istorijeke, političke i kulturne veze Kine sa Japanom, Korejom i Vijetnamom ostavile su traga na jezike ovih zemalja, jer  50% i više posto vokabulara potiče iz kineskog jezika. 

Zbog svega toga, sposobnost samouverenog izražavanja na kineskom može vam doneti mnoštvo prilika.

Zbog poslovnih prilika i globalizacije tržišta, kao i velikog broja ljudi koji govore kineski, ovaj jezik je počeo da doživljava pravu ekspanziju. U Srbiji, kineski jezik zauzima važno mesto pre svega zbog poslovnih prilika i saradnje, ali i ljubitelja ovog zanimljivog jezika.

U ponudi su tri opcije učenja kineskog jezika: grupni kurs u Berlitz centrima, onlajn kurs uživo i individualni kurs kineskog jezika.

Pogledajte šta ćete naučiti po nivoima

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber