Kurs italijanskog jezika

Jedan od romanskih jezika, italijanski, je vrlo popularan jezik. Kada učite italijanski jezik, razumevanje kulturnih odlika jezika može biti podjednako važno kao i razumevanje samog jezika. Na časovima italijanskog jezika naučićete ove kulturne aspekte kako biste što bolje razumeli Italijane i mogli da odgovorite pravilno u poslovnim ili društvenim situacijama.

Kurs italijanskog podrazumeva Berlitz metod učenja. Zasniva se na konverzaciji koja je najbrži i najefikasniji način učenja italijanskog jezika. Koristeći ovu metodu, na času se govori samo na izabranom jeziku, tako da ćete već od prvog dana govoriti italijanski jezik.

Imaćete mogućnost da na osnovu vašeg rasporeda, tempa i budžeta izaberete grupne ili privatne časove italijanskog jezika, uživo ili onlajn, ali bez obzira na to koju opciju izaberete uživaćete u istim metodama učenja jezika.

Onlajn kurs italijanskog jezika

Učenje italijanskog jezika onlajn pružiće vam fleksibilnost koja je u današnje vreme neophodna. Onlajn učenje jezika omogućava vam da se fokusirate samo na časove italijanskog jezika, bez nepotrebnog trošenja vremena na prevoz do škole. Možete učiti odakle god želite, iz svog doma, kancelarije, parka, kafića ili bilo koje druge lokacije sa dobrom internet vezom.

Moći ćete da komunicirate sa predavačem putem Zoom aplikacije, u virtuelnoj učionici koja će pružiti iste mogućnosti za komunikaciju i razgovor kao i časovi u školi. Onlajn učenje italijanskog jezika takođe olakšava praćenje vašeg napredovanja putem Berlitz studentskog portala koji vam omogućava pristup vašim vežbanjima, gradivu i rezultatima.Individualni kurs italijanskog jezika

Berlitz nudi časove italijanskog jezika u našim centrima na nekoliko lokacija. Naš kurs jedan na jedan sa predavačem omogućava vam njegovu potpunu posvečenost i prilagođenost, dok će vam primena Berlitz metode učenja omogućiti da od prvog dana govorite na italijanskom jeziku.

Otkrijte Berlitz centar u vašoj blizini kako biste istražili sve opcije učenja i konsultovali se sa našim ljubaznim osobljem.


Kliknite ovde za prvi, besplatan onlajn čas kako biste se upoznali sa našim načinom rada i predavačem. Uverite se da smo pravi izbor za vas!


Pogledajte kako izgleda deo časa sa Jelenom koja je Berlitz predavač za italijanski jezik.

Zašto učiti italijanski?

Italijanski govori oko 70 miliona ljudi širom sveta. To je takođe službeni jezik Italije i San Marina, kao i Vatikana, koji je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svetu. Italija je jedna od glavnih turističkih atrakcija, zemlja koju volimo da posećujemo, što italijanski jezik čini jednim od prestižnih jezika za sve ljubitelje putovanja, italijanske muzike, umetnosti, i tako dalje.

Pogledajte šta kažu naši učenici

Pogledajte šta ćete naučiti po nivoima

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber