Individualni kurs italijanskog jezika uživo

Fleksibilno učenje jezika

Nastavni plan i program prilagođeni su vašem rasporedu i stilu učenja, tako da ćete, bez obzira na to koliko časova nedeljno pohađate, od prvog dana biti na putu da tečno govorite svoj novi jezik. Pored toga, naši časovi engleskog, francuskog, italijanskog, nemačkog i španskog jezika nude neograničen pristup našoj CiberTeachers platformi za samostalno učenje, što vam omogućava da dodatno vežbate i napredujete u učenju svog novog jezika.

Privatni časovi jezika su za one koji:

  • Preferiraju personalizovane programe
  • Volite da učite sopstvenim tempom - vi odlučujete kojim tempom ćete pohađati svoj kurs
  • Želite maksimalne mogućnosti da govorite i vežbate svoj novi jezik

Individualni program i prilagođene lekcije

Naši individualni kursevi italijanskog jezika omogućavaju vam brzo napredovanje. Imaćete časove jedan na jedan sa predavačem koji je maternji govornik italijanskog jezika ili je na tom nivou znanja.

Ovaj individualni program omogućava vam da pohađate program prilagođen vašim ciljevima i da dobijete neposredne povratne informacije o svom napretku.

Od prvog dana ćete koristiti italijanski jezik. To će vam omogućiti da brzo i tečno progovorite ili unapredite svoje znanje italijanskog jezika.
Predavač će vas podsticati na razgovor stavljajući vas u različite stvarne, životne situacije, što će vam pomoći da tečno i samouvereno razgovarate na italijanskom jeziku.

Naši učenici ovo navode kao najveću prednost, jer se pripemate za svakodnevne prilike u kojima se možete naći izvan učionice i bićete u mogućnosti da bez oklevanja upotrebite stečeno znanje.


Naučite italijanski jezik za određenu priliku

Naši individualni časovi italijanskog jezika omogućavaju vam da izaberete šta želite da naučite.
Ukoliko ovog leta planirate da odete u Italiju na mesec dana, možete da naučite specifične teme italijanskog jezika koje će vam biti potrebne. To znači da se više fokusirate na reči i izraze potrebne za putovanja i turizam.
Ukoliko učite italijanski jezik za poslovnu priliku, mogli biste naučiti određene reči i izraze poslovnog italijanskog.
Činjenica je da sve osobe ne uče jezik iz potpuno istog razloga. Pomoću naših individualnih kurseva italijanskog jezika, znate da možete naučiti tačno ono što vam je potrebno.
To znači da možete uložiti svoje vreme i trud u aspekte italijanskog jezika koji su u skladu sa vašim potrebama i ciljevima.


Lični prostor za učenje

Naše učionice pružaju privatnost koja vam je potrebna kako biste se skoncentrisali na svoje časove italijanskog jezika.
Zajedno sa vašim predavačem možete stvoriti atmosferu kao da se zaista nalazite u Italiji. Na taj način ćete moći da osetite duh jezika i kulture, što će vam omogućiti da steknete veštine komunijacije i samopouzdanje u govoru.

Pogledajte šta kažu naši učenici

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber