Kurs nemačkog jezika

Učenje nemačkog jezika vam može otvoriti svet novih mogućnosti. Naš kurs nemačkog je kreiran tako da korišćenje nemačkog jezika učini prijatnim u svim prilikama.

Naše tehnike učenja jezika, uz predavača koji je maternji govornik nemačkog jezika ili je na tom nivou znanja, omogućiće vam da govorite nemački jezik već na prvom času. Ovakavim pristupom odmah dobijate povratne informacije o vašem napredovanju, praktične savete, ali i kulturne aspekte upotrebe jezika.

Poznato je koliko ljudi sa namačkog govornog područja cene znanje njihovog  jezika. Rado sarađuju sa osobama koje govore nemački. Tako da se znanje ovog jezika može smatrati velikom prednošću ukoliko tražite posao, sarađujete ili planirate da sarađujete sa nekim kome je nemački maternji jezik.

Bez obzira zašto želite da učite nemački jezik, Berlitz nudi personalizovan program za učenje jezika prilagođen vašim potrebama. Naši kursevi jezika omogućavaju vam da učite tempom kojim želite, možete da izaberete unapred određen raspored ili da zakažete individualne časove u skladu sa svojim obavezama.

Onlajn kursevi jezika pružaju priliku za učenje ne samo nemačkog jezika, nego i kulturnog aspekta koji vam je neophodan u svakodnevnom razgovoru.  Nemački možete učiti sa meternjim govornikom ili predavačam koji je na tom nivou znanja. Tokom nastave, vi ćete sve vreme razgovarati na nemačkom. U onlajn okruženju imaćete osećaj kao da je predavač sa vama u sobi i dobićete neposrednu povratnu informaciju, što vam omogućava da učite mnogo bržim tempom nego na tradicionalnim kursevima.

U ponudi je nekoliko onlajn opcija. Bez obzira na vaš budžet, raspored, trenutno znanje i stil učenja, možemo vam pomoći da steknete znanje nemačkog jezika.

Berlitz onlajn časovi nemačkog jezika uključuju i digitalni materijal za studente, koji vam pruža pristup vašim lekcijama koje radite na času i domaćim zadacima, tako da u svakom trenutku možete da vežbate i pratite svoj napredak.


Pronađite centar u vašoj blizini ili pogledajte onlajn opciju učenja ovde .

Kliknite ovde za besplatan, prvi onlajn čas kako biste se upoznali sa našim načinom rada i predavačem. Uverite se da smo pravi izbor za vas.Individualni kurs nemačkog jezika

Naš kurs jedan na jedan podrazumeva učenje sa predavačem koji je u potpunosti posvećen samo vama i koji vas, uz pomoć Berlitz metode i prilagođenog nastavnog materijala, motiviše da od prvog dana govorite na svom izabranom jeziku i napredujete ka ostvarenju svog cilja.Zašto učiti nemački?

Procenjuje se da nemački jezik koristi 100 miliona maternjih govornika i još 20 miliona drugih. Nemački jezik je jedan od najpopularnijih jezika u Evropi jer spada u grupu najvažnijih jezika za posao i putovanja. Osim u Nemačkoj, poznato je da se ovaj jezik govori i u mnogim drugim zemljama, na primer Švajcarskoj, Austriji, Belgiji, i tako dalje.

Pogledajte šta ćete naučiti po nivoima

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber