Individualni online kurs nemačkog jezika

Naši individualni onlajn kursevi jezika, jedan na jedan sa predavačem, omogućavaju vam maksimalno napredovanje u vašem okruženju. Svi onlajn kursevi koriste proverenu Berlitz metodu u nastavnom planu i programu, pružajući najbrže i najefikasnije učenje jezika. Najbolje od svega je što ovaj vid učenja omogućava prilagođavanje, što je savršeno za učenike jezika kojima je potrebna fleksibilnost u rasporedu ili koji imaju određene ciljeve učenja jezika.

Onlajn učenje jezika sa predavačem uživo

Svi onlajn kursevi podrazumevaju učenje uživo sa Berlitz predavačem koji je maternji govornik ili na tom nivou znanja. Nakon završenog onlajn kursa dobićete Berlitz sertifikat kao garanciju i potvrdu vašeg znanja.

Individualno onlajn učenje vam omogućava savršenu kombinaciju, više pažnje i prilagođavanje nastavnog plana i programa u skladu sa vašim potrebama učenja, kao i komoditet učenja u vašem okruženju. Interakcija jedan na jedan sa vašim predavačem omogućava vam da se više fokusirate na oblasti na kojima treba da radite. To bi mogle biti gramatika, govor, slušanje ili određena jezička veština na koju treba da se fokusirate.

U Berlitz-u ćete moći direktno da razgovarate sa svojim predavačem kako biste odredili pravac i fokus nastave. U program je uključen  digitalni materijal i studentski portal, kako biste u svakom trenutku mogli dodatno da vežbate ili pratite svoje rezultate. Ovaj nivo interakcije je ono što razlikuje Berlitz online časove jezika od tradicionalnih onlajn časova.Kreirajte svoj kurs

Privatni, individualni časovi vam omogućavaju vam da napravite lični raspored časova. Ovo prilagođavanje omogućava vam da učite kada ste dostupni i da planirate raspored u skladu sa svojim svakodnevnim obavezama. Na ovaj način možete učiti i jezike koju su manje zastupljeni u okviru grupne nastave.Zašto su onlajn kursevi odličan izbor?

  • Nema zastoja u saobraćajnoj gužvi
  • Nema traženja parkinga i dodatnog gubljenja vremana
  • Nema postavljenog rasporeda
  • Nema ograničenja lokacije
  • Sve dok imate internet vezu i mirnu lokaciju, u mogućnosti ste da nastavite dalje svoje jezičko putovanje.


Vaše napredovanje će pratiti neko od naših posvećenih kolega.
On ili ona će vam pomoći da:


  • Započnete kurs, orjentišete vaš pravac učenja i definišete ciljeve
  • Motivisaće vas kako bi bili sigurni da sledite pravilan tempo
  • Pomočiče vam da napredujete kroz različite nivoe jezika
  • Ova usluga pruža neprocenjivu podršku našim učenicima kako bi postigli maksimum iz nastave i ostvarili svoje ciljeve.

Jeste li spremni za početak individualnog kursa jezika sa Berlitzom? Samo kliknite.
Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber