Individualni online kurs italijanskog jezika

Onlajn individualni kurs predstavlja učenje bilo kog jezika jedan na jedan sa Berlitz predavačem putem Zoom ili Skype aplikacije. Naši onlajn kursevi jezika kombinuju inovativne, proverene tehnike učenja jezika, sa modernim, studentskim portalom na kome se beleže vaši rezultati i

Berlitz onlajn kursevi

Naš cilj je da onlajn učenje jezika bude jednostavno i dostupno svima koji žele da unaprede svoje znanje i mogućnosti. Imajući to u vidu, kreirali smo onlajn časove kako bismo ispunili očekivanja naših učenika kojima je potrebna fleksibilnost i ušteda vremena, ali uz proveren kvalitet časova koji podrazumeva i Berlitz metodu učenja.

Ukoliko pohađate naš onlajn kurs uživo, uvek ćete imati kontakt sa predavačem koji će vas motivisati, pratiti vaše napredovanje i davati sugestije. Ovaj ljudski element onlajn učenja je ono što obezbeđuje jednak kvalitet kao i časovi u školi.

Učenje jezika onlajn na Berlitz kursevima potpuno je drugačije iskustvo od većine drugih onaljn kurseva jezika. Pozivamo vas da se sami uverite šta čini tu razliku. Uverite se u kvalitet onlajn časa sa Berlitz predavačem. Zakažite besplatan onlajn čas ovde .Internet portal

Sa Berlitz portalom moći ćete da doživite celokupno iskustvo učenja jezika onlajn. Ovaj portal omogućava vam da imate organizovan kurs, kao i da pratite svoj napredak. Portal je takođe prilagođen mobilnim uređajima, omogućavajući vam pristup bilo gde.

Na vašem Berlitz portalu možete:

  • Videti raspored nastave
  • Pogledati kalendar svoje grupe
  • Pristupiti digitalnom materijalu za vežbanje
  • Obratiti se podršci
  • Pratiti napredovanje
  • i još mnogo toga!


Prednosti Berlitz onlajn učenja jezika

Postoje mnoge prednosti onlajn učenja sa Berlitz-om, a najznačajnija je mogućnost da se uči bilo gde, uz jednak kvalitet i rezultat.

Nastavni onlajn plan je isti je kao i program u bilo kojem od naših jezičkih centara. Razlika je jedino u mogućnosti da program prilagodite vašem rasporedu i obavezama, kao i značajna ušteda vremena, jer ne morate da putujete do našeg centra.

Onlajn učenje sa Berlitz-om omogućava:Sve gore navedeno će vam sigurno pomoći da brže i kvalitetnije napredujete u odnosu na bilo koji drugi kurs. I učinićemo sve da vam to dokažemo.

Pored toga, vaš predavač i pedagoški savetnik će biti uz vas i pratiti vaše rezultate.

Pomoći će vam da:

  • Započnete kurs, upoznate se sa portalom i materijalom
  • Budite motivisani tokom kursa
  • Napredujete kroz različite nivoe jezika, sve do krajnjeg cilja

Ova usluga pruža neprocenjivu podršku našim učenicima kako bismo omogućili maksimalno napredovanje u toku kursa.

Zainteresovani ste da saznate više o časovima online jezika na Berlitzu? Kliknite na dugme ispod i mi ćemo vas kontaktirati.

Pogledajte šta kažu naši učenici

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber