Individualni kurs ruskog jezika uživo

Fleksibilno učenje jezika

Nastavni plan i program prilagođeni su vašem rasporedu i stilu učenja, tako da ćete, bez obzira na to koliko časova nedeljno pohađate, od prvog dana biti na putu da tečno govorite svoj novi jezik. Pored toga, naši časovi engleskog, francuskog, italijanskog, nemačkog i španskog jezika nude neograničen pristup našoj CiberTeachers platformi za samostalno učenje, što vam omogućava da dodatno vežbate i napredujete u učenju svog novog jezika.

Privatni časovi jezika su za one koji:

  • Preferiraju personalizovane programe
  • Volite da učite sopstvenim tempom - vi odlučujete kojim tempom ćete pohađati svoj kurs
  • Želite maksimalne mogućnosti da govorite i vežbate svoj novi jezik

Individualni program i prilagođene lekcije

Naši individualni kursevi ruskog jezika omogućavaju vam brzo napredovanje. Imaćete časove jedan na jedan sa predavačem koji je maternji govornik ruskog jezika ili je na tom nivou znanja.
Ovaj individualni program omogućava vam da pohađate program prilagođen vašim ciljevima i da dobijete neposredne povratne informacije o svom napretku.

Od prvog dana ćete koristiti ruski jezik. To će vam omogućiti da brzo i tečno progovorite ili unapredite svoje znanje ruskog jezika.
Predavač će vas podsticati na razgovor stavljajući vas u različite stvarne, životne situacije, što će vam pomoći da tečno i samouvereno razgovarate na ruskom jeziku.
Naši učenici ovo navode kao najveću prednost, jer se pripemate za svakodnevne prilike u kojima se možete naći izvan učionice i bićete u mogućnosti da bez oklevanja upotrebite stečeno znanje.
Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber