Individualni online kurs ruskog jezika

Onlajn individualni časovi jezika sa predavačem

Naši onlajn privatni časovi jezika omogućavaju vam da učite jedan na jedan sa predavačem uživo u virtuelnom okruženju. Svi onlajn časovi jezika koriste konverzacijsku Berlitz metodu učenja u nastavnom planu i programu, pružajući vam najbrže i najefikasnije učenje jezika. Najbolje od svega je što individualna nastava nudi prilagođavanje vašim potrebama i ciljevima, što je savršeno za učenike kojima je potrebna fleksibilnost u rasporedu kako bi održali kontinuitet u učenju.Online učenje jezika sa predavačem uživo

Svi onlajn časovi u Berlitz-u podrazumevaju uživo časove sa obučenim Berlitz predavačima. Uz naše onlajn časove jezika, učićete nasamo sa predavačem koji će vam posvetiti više pažnje i prilagoditi nastavni plan i program vašim potrebama učenja. Interakcija jedan na jedan sa vašim predavačem omogućava vam da se fokusirate na oblasti koje su vam potrebne. To može biti gramatika, govor, slušanje ili određena jezička sposobnost na koju je potrebno obratiti više pažnje.

Sa Berlitz-om ćete moći direktno da razgovarate sa svojim predavačem kako biste odredili pravac i cilj učenja. Ovaj nivo interakcije je ono što razlikuje Berlitz onlajn časove jezika od drugih onlajn časova.


Zakažite svoje časove

Individualni onlajn časovi jezika omogućavaju vam da napravite svoj raspored nastave. Ovo prilagođavanje omogućava vam da učite kada ste dostupni i da planirate raspored nastave u svom svakodnevnom životu.


Učite gde i kada želite

Online učenje jezika pruža fleksibilnost, moćićete da učite sopstvenim tempom, kada god i gde god želite i da uštedite vreme koje bi vam bilo potrebno za dolazak do nekog od naših centara.

Uz Berlitz onlajn individualne časove jezika:

  • Nema putovanja
  • Nema parkiranja
  • Nema saobraćaja
  • Nema određenog rasporeda
  • Nema vezanosti za lokaciju

Sve dok imate internet vezu i mirno okruženje, u mogućnosti ste da nastavite svoje jezičko putovanje.Podrška za studente

Vaš predavač će vas motivisati za učenje, pratiti vaš napredak i pružiti podršku na vašem putu učenja jezika.

Pomoći će vam da:

  • Započnete kurs, uključujući časove orijentacije i zakazivanje časova
  • Motivisaće vas tokom kursa kako biste bili sigurni da idete pravilnim tempom
  • Pomoći će vam da napredujete kroz različite nivoe znanja jezika
  • Ova usluga pruža neprocenjivu podršku našim učenicima kako postigli maksimum i ostvarili svoje ciljeve

Jeste li spremni za početak individualnog online kursa sa Berlitz-om? Popunite obrazac u nastavku ili nas kontaktirajte da biste započeli.

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber