Grupni online kurs francuskog jezika


Upis na ubrzani kurs je u toku!

Prijavite se na kurs već danas i iskoristite promo cenu za upis do 29.04!


Zašto učiti francuski jezik onlajn sa Berlitz-om?

Naše onlajn kurseve jezika vode predavači koji su maternji govornici ili na tom nivou znanja i možete sa njima neposredno komunicirati. Ne samo da ćete tečno govoriti jezik, već ćete i razumeti kulturne aspekte jezika , od načina ponašanja i neverbalnih znakova, do kulturnih odlika jezika. Naš cilj je da vam olakšamo učenje i razumevanje kulturnih aspekata francuskog jezika.

Ono što je najvažnije, uz pomoć naše proverene Berlitz metode učenja jezika kroz konverzaciju, progovorićete francuski od prvog dana.

Napravićemo vam prilagođen program . Ako vam je potreban francuski jer putujete, verovatno želite da učite drugačije od nekoga ko želi da nauči italijanski jezik zbog posla.

Ako imate određene ciljeve ili potrebe, možete razgovarati sa svojim predavačem da se usredsredite na potrebne teme . Cilj učenja je korišćenje francuskog jezika. Želimo da budemo sigurni da ga koristite na najbolji način za svoje potrebe.

Omogućavamo vam fleksibilnost . Možete imati časove gde god želite. To znači da možete da se prijavite na časove iz kafića, kancelarije, svog doma ili bilo gde, što je veoma praktično. Sve što vam treba je internet veza.

Pored naših stručnih predavača i Berlitz metode učenja, imaćete pristup i digitalnom nastavnom materijalu i vežbama koje će vam pomoći da unapredite svoje jezičke veštine i steknete samopouzdanje koristeći francuski jezik u stvarnim situacijama. Ovo može značajno unaprediti vaše znanje i brzinu kojom napredujete.

Grupni onlajn kurs francuskog jezika predstavlja pravu učionicu, ali u vašoj dnevnoj sobi. Kombinujući modernu tehnologiju i Berlitz metod učenja, možemo vam pružiti isto iskustvo kao i u učionici. Shvatamo da su vreme i fleksibilnost veoma važni u današnje vreme. Pomoću naših onlajn časova francuskog jezika možete učiti bilo kada i bilo gde. Možete odvojiti malo slobodnog vremena kod kuće ili učiti samostalno na pauzi, kad god i koliko god želite.

Takođe, možete učiti i u grupi sa unapred utvrđenim rasporedom kako biste stekli rutinu. Mi smo tu da vam pružimo nekoliko opcija za učenje francuskog jezika, a na vama je da izaberete opciju koja vam najviše odgovara.


Ubrzani kursevi se održavaju u aprilu, junu, julu, avgustu, septembru i novembru.


Organizacija Ubrzanog kursa obuhvata :


  • Malu grupu (do 6 učenika) i fleksibilnost – učite uživo i onlajn
  • Konsultacija sa predavačem o ciljevima koje želite da postignete i rad na njima
  • Raspored - 8 nedelja, 3 časa nedeljno 
  • Digitalni, interaktivni materijali  ili Berlitz knjiga (u zavisnosti od kursa, nivoa ili izabranog jezika)

Tokom ovog perioda možete garantovano preći ceo nivo i nakon položenog testa, dobiti i sertifikat.


Kursevi koji imaju laganiji tempo počinju početkom februara i oktobra.


Organizacija kursa koji ima laganiji tempa obuhvata :


  • Malu grupu (do 6 učenika) i fleksibilnost – učite uživo i onlajn
  • Konsultacija sa predavačem o ciljevima koje želite da postignete i rad na njima
  • Raspored - oko 3,5 meseca, 2 časa nedeljno  
  • Digitalni, interaktivni materijali  ili Berlitz knjiga (u zavisnosti od kursa, nivoa ili izabranog jezika)


Letnji kurs počinje početkom juna i traje samo 8 nedelja! Tokom ovog perioda možete garantovano preći ceo nivo i nakon položenog testa, dobiti i sertifikat!Ukoliko želite da vidite kada počinju kursevi, u kojim terminima se održavaju i za koje jezike, možete pogledati naš raspored predavanja .


Kliknite ovde za prvi, besplatan onlajn čas kako biste se upoznali sa našim načinom rada i predavačem. Uverite se da smo pravi izbor za vas!


Ukoliko želite da vam pošaljemo ponudu i saznate više, kliknite na prijava. 

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber