Individualni kurs francuskog jezika uživo

Individualni kurs predstavlja učenje bilo kog jezika jedan na jedan sa Berlitz predavačem. Privatna nastava u jednom od nekoliko naših centara omogućava individualno učenje s našim stručnim predavačem uživo koji sede s vama i prave prilagođeni program koji odgovara vašim ciljevima i vremenskom okviru. Cilj nam je da ovim kursom ponudimo maksimalnu posvećenost vama i vašim ciljevima u prijatnom okruženju naših centara.

Na svim Berlitz kursevima koristi se čuvena Berlitz metoda učenja, koja je dokazano najbrži i najkvalitetniji metod učenja. Osim što ćete od prvog dana progovoriti jezik koji učite, upoznaćete i kulturološke odlike. Naši učenici često napominju da na našim časovima imaju osećaj kao da su u inostvanstvu. Naš cilj nije samo da vas naučimo da govorite jezik, nego i da ga suštinski razumete.

Individualni kurs je idealan za one kojima je potrebno brzo i kvalitetno da stektnu znanje, kao i maksimalna posvećenost i usmerenost ka ličnom cilju. Interakcija jedan na jedan sa vašim predavačem omogućava da se više fokusirate na područja na kojima treba da radite. To bi mogla biti gramatika, govor, slušanje ili određena oblast na koju treba da se fokusirate.

Pogledajte našu ponudu i raspored kurseva na mreži.

Fleksibilno učenje jezika

Lekcije su u skladu sa vašim rasporedom i stilom učenja, tako da bez obzira koliko časova nedeljno pohađate, od prvog dana ćete biti na putu da tečno govorite svoj novi jezik.Vaš lični kurs - zakažite privatne časove

Individualan kurs vam omogućava da napravite svoj lični raspored. Možete se dogovarati sa predavačem u kom terminu biste želeli časove, a u skladu sa vašim svakodnevnim obavezama.Dodatno učite bilo kada i bilo gde

Uz naše digitalne materijale možete dodatno napredovati tako što ćete u slobobno vreme vežbati uz pomoć interaktivnih vežbi.

Privatni časovi jezika su za one koji:

  • Preferiraju prilagođena uputstva i lični raspored
  • Žele da učite svojim tempom - vi odlučujete koliko ćete brzo ćete napredovati
  • Želite maksimalnu posvećenost i vreme da govorite i vežbate svoj novi jezik

Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da ga stignete u centar, još uvek možete da učite onlajn i uživo sa predavačem. Ova fleksibilnost pomaže vam u brzom napredovanju ka vašim ciljevima.

Zainteresovani ste da saznate više o individualnom kursu jezika? Kliknite na dugme ispod i mi ćemo vas kontaktirati.

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber