Slobodno vreme može biti najbolja investicija


Razmišljate o tome da počnete sa učenjem stranog jezika zbog karijere, preseljenja, sopstvenog usavršavanja ili samo zbog zabave? I nikako da počnete? Organizovanje vremena za učenje pored već prenatrpanog rasporeda i odvajanje vremena za pohađanje časova uživo može da bude pravi izazov.

Onlajn kursevi jezika mogu da budu sjajna opcija ako učite jezik, a pri tome nemate puno slobodnog vremena, ukoliko ne možete da putujete na časove ili ako jednostavno više volite da učite onlajn.

Učenje jezika onlajn sa Berlitzom

Mi, u Berlitzu, pomažemo da se jezik uči brzo i lako, nudeći dve onlajn opcije za učenje.

Onlajn časovi sa predavačem

 • Časovi se odvijaju putem video poziva predavača - koji će pozvati samo vas ili malu grupu ljudi koja će se takođe priključiti pozivu. Ova opcija podseća na pravu učionicu, a sve to u udobnosti mesta koje ste izabrali. Možete odmah dobiti povratnu informaciju i pratiti svoj napredak u realnom vremenu.
 • Ova opcija je dostupna za više od 40 jezika i sadrži onlajn aktivnosti koje pospešuju vaš napredak.
 • Dobićete pristup i studentskom portalu, koji prati vaš napredak u realnom vremenu i znaćete kada ste dostigli predviđene ciljeve. Sadržaj na studentskom portalu je dostupan u različitim formatima i lak je za korišćenje kako onlajn tako i oflajn.

Samostalno online učenje

 • Časove za samostalno učenje možete imati bilo kad i bilo gde. Vaše učenje se odvija putem digitalne platforme, interaktivnih videa, onlajn aktivnosti i naše tehnologije prepoznavanja izgovorenog koja će vam pomoći da popravite svoj izgovor.
 • Da biste imali više vremena provedenog u razgovoru i praktičnom vežbanju i da biste se uverili da ste na pravom putu, vaša onlajn opcija za učenje omogućava vam da zakažete čas i sa predavačem. Naši predavači su slobodni 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno.
 • Ovi programi mogu se personalizovati i biti baš po vašoj meri.
 • Samostalno učenje je sjajno ako želite da učite nezavisno, svojim tempom i u svoje slobodno vreme.

Uključivanje u Berlitz kurseve


Ono što je najvažnije, bez obzira koju vrstu onlajn učenja izaberete je da ćete uz to imati:

 1. Brze rezultate uz dokazan Berlitz metod učenja.  Bićete uključeni u novi jezik da ćete početi da ga govorite od prvog dana. Berlitz Metod se više fokusira na komunikaciju iz realnih situacija, nego na gramatička pravila.
 2. Platformu koja je vrlo jednostavna za korišćenje i koja Vam omogućava da pratite svoj napredak i da učite gde god poželite, čak i oflajn.
 3. Zabavne aktivnosti koje Vam omogućavaju vežbanje novih veština u situacijama iz realnog života.
 4. Smernice za razumevanje kulturoloških finesa koje će Vam dati osećaj sigurnosti da pravilno koristite jezik i da se suštinski povezujete sa njegovim govornicima.  
 5. Prilike da vežbate jezik koji učite sa maternjim govornicima. Svi naši onlajn kursevi obuhvataju i deo usmene interakcije sa predavačima koji govore jezik tečno na nivou maternjeg govornika.  Učenje jezika je neohodno za socijalizaciju i povezivanje sa drugima, a mi podržavamo ove interakcije!
 6. Ako uz Berlitz učite nov jezik, naučićete tečno da ga govorite. Obogatićete svoj svet kroz povezivanje sa ljudima, kroz upoznavanje drugačijih kultura i kroz uživanje u svojim novostečenim veštinama.

 

Ako ste zainteresovani da naučite jezik onlajn kroz zanimljive aktivnosti, samostalno učenje ili ukoliko imate bilo koje pitanje, pozovite nas već danas i mi ćemo vam pomoći da što pre počnete.

https://www.berlitz.co.rs/online-kurs-paketi/
Urednik: Berlitz

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber