Tanjina priča

Tanja je profesorka italijanskog i engleskog jezika, kao i srpskog jezika za strance u Berlitz školi stranih jezika .

Nakon više od 16 godina rada u našoj školi, jedna je od najiskusnijih i najmaštovitijih predavača.

Tanja govori o svojim počecima u Berlitz-u, učenicima, kolegama, ali i onome što je najviše ispunjava u podučavanju jezika.


U nastavku prenosimo Tanjinu priču:


"U Berlitz-u sam od prvog dana, od prvog treninga pre više od 16 godina.

Tu sam i ostala. Zašto?

* Zato što je važno da u Berlitzu postoji „okvir“- prvi i svi kasniji treninzi koji daju podršku, brišu dileme i nesigurnost. Postoje koraci, poput onih u plesu, i kad ih naučimo i poštujemo postajemo sigurni i samouvereni predavači-plesači.
Sa druge strane, imamo mogućnost da, kad god to poželimo, napravimo mali iskorak, okret ili skok u naše lične, kreativne načine za postizanje cilja - da polaznici na zabavan i savremen način uče jezik i oslobode se da pričaju.


* Zato što je Berlitz ime koje privlači vrlo uspešne ljude. Vi učestvujete u ostvarenju još jednog njihovog sna. U tom procesu se osećate jako dobro, jer ste zajednički postigli nešto što vas povezuje na jedan poseban način. Uvek ste deo nečijih lepih odluka, navika i gradite nečije lepe uspomene.

* Zato što smatram da i ja od svojih đaka puno učim. To je potpuno tačno! Radeći sa uspešnim, vrednim, interesantnim učenicima upoznajete puno različitih osoba, drugačijih stavova i načina razmišljanja.


Za kraj čuvam ono što je najbitnije i jeste „šlag na torti“:

* Zato što ćete u Berlitzu, među kolegama sa kojima radite, sresti toliko svestranih, kreativnih, zanimljivih ljudi sa kojima ćete moći kako da zajednički dođete do najboljeg rešenja za situaciju na poslu, tako i da razmenjujete savete, iskustva i preporuke; pričate o filmovima, knjigama ili zajedničkom izlasku u provod.

Upravo to, da volim i radim ono za šta sam se školovala i da radim sa ovakvim kolegama čini me zahvalnom na toj privilegiji i razlog je zbog kojeg više od 16 godina radim u Berlitz-u."

Tanja Perić-Lazović , profesorka italijanskog jezika

Urednik: Berlitz

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber