V Berlitz HR Forum

Ovog februara održan je peti Berlitz HR Forum u Novom Sadu u hotelu Prezident.

Tema ovogodišnjeg HR foruma bila je “Prednosti online učenja stranih jezika“. Onlajn učenje stranih jezika sve je popularniji vid učenja svuda u svetu pa i u Srbiji, a za njega su posebno zainteresovane kompanije i institucije koje  žele da dodatno obrazuju svoje zaposlene, ali i pojedinci koji zbog obaveza ili udaljenosti ne mogu da prisustvuju klasičnoj nastavi. Berlitz uz podršku Nemačko-srpske privredne komore i Srpske asocijacije menadžera organizovao ovaj forum.

Onlajn učenje jezika poslednjih nekoliko godina doživelo je pravi procvat širom sveta. Ovaj vid onlajn edukacije mogućava ogromne uštede u vremenu i troškovima putovanja, otvara mogućnost da se nastavi prisustvuje iz bilo kog dela sveta od kuće, sa radnog mesta,  iz hotela...što obezbeđuje i pojedincima i kompanijama veliku fleksibilnost.

Eliminišu se geografska ograničenja zbog čega je polaznicima omogućen i pristup širem krugu predavača, raznovrsnijih predavanja i učešće u radu internacionalnih grupa.

Kao globalni centar za učenje stranih jezika, trudimo se da pratimo trendove u edukaciji, tako da smo i prvi u Srbiji uveli i online kurseve putem digitalne platforme u našu ponudu.

Za naše goste na ovom HR panelu organizovan je online čas u trajanju od 15 minuta i na taj način predstavljen je Berlitzov online program.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber