Progovorite engleski, nemački ili španski jezik uz samostalno, onlajn učenje i 1 na 1 časove sa Berlitz predavačem.

Berlitz Flex - odredite kada, gde i koliko ćete učiti


Prilagodite učenje sebi i svojim obavezama, odredite tempo kojim ćete steći aktivan govor na engleskom, nemačkom ili španskom jeziku.

Berlitz F L E X

najfleksibilniji onlajn kurs uz časove 1 na 1 - savršena kombinacija za napredovanje


Berlitz Flex je nov, efikasan kurs za učenje stranih jezika koji kombinuje samostalno, onlajn učenje i individualne časove sa Berlitz predavačem .

Sticaćete i unapređivati aktivno znanje engleskog, nemačkog ili španskog pomoću lekcija, vežbi, alata za pravilan izgovor i individualnih časova sa Berlitz predavačem koji zna jezik koji učite na nivou maternjeg govornika. Takođe, predavači su potpuno posvećeni Vašem uspehu, cilju, motivaciji i pružiće Vam podršku koja je potrebna da brzo napredujete.

Ovo je najfleksibilniji način da se postigne aktivno znanje za razgovor na stranom jeziku, koristeći dokazanu Berlitz metodu .Berlitz-Flex-fleksibilno-ucenje-stranih-jezika

Najfleksibilniji način da aktivno progovorite na stranom jeziku.

 • Učite u slobodno vreme uz lekcije, vežbe, alate za pravilan izgovor i individualne časove sa Berlitz predavačem koji zna jezik koji učite na nivou maternjeg govornika.
 • Izaberite tempo koji je najbolji za vas i koliko dugo želite da naučite dnevno.
 • Ubrzajte svoje učenje pomoću dodatnih aktivnosti osmišljenih da vam pomognu da utvrdite svoje znanje uz lekcije i časove koji su na izabranom jeziku.
 • Okružite se raznim izgovorima i akcentima sa našim predavačima kako biste prevazišli jezičku barijeru i brzo napredovali u znanju.

Unapredite svoj izgovor koristeći opcije prepoznavanja govora.

 • Vežbajte govor koristeći cele rečenice, a ne samo reči, koje ćete koristiti u realnim životnim i poslovnim situacijama.
 • Glasno izgovarajući rečenice da ih sami čujete i da ih Flex čuje, učinićete svoj izgovor tačnim, melodičnim i tečnim.
 • Budite opušteni! Prepoznavanje govora vam daje slobodu da sami vežbate, ponavljate izgovor koliko god smatrate da je potrebno da uglancate izgovor i steknete samopouzdanje pre nego što razgovarate sa maternjim govornicima.

Berlitz-Flex-digitalne-vezbe
Berlitz-Flex-individualni-casovi

Razgovarajte 1 na 1 sa lingvistima koji znaju jezik koji učite na nivou maternjih govornika.

 • Jezik se najbolje uči kroz aktivnu komunikaciju uživo sa drugim ljudima jer samo tako ćete aktivno da koristite strani jezik, tečno govorite, izgradite samopouzdanje i brže postignete svoje ciljeve.
 • Razgovarajte se sa stručnim predavačima i vežbajte razgovore iz stvarnog života kroz 20 individualnih časova , 1 na 1 sa predavačem.
 • Redovno ćete dobijati povratne informacije o napretku i šta treba dodatno unaprediti uz podršku od predavača kako biste bili sigurni da svoje znanje razvijate u pravom smeru i da će uloženo vreme i novac biti najbolje iskorišćeni.

U 4 koraka naučite strani jezik na Berlitz Flex kursu.


Berlitz-Flex-prijava-na-MyFlex

1) Prijavite se na MyBerlitz , vaš portal za onlajn učenje. Portal čuva vaše napredovanje na svim uređajima koje koristite i možete nastaviti bilo kada sa učenjem.

Berlitz-Flex-ucite-kada-i-odakle-zelite-svojim-tempom

2) Učite kada, odakle želite  i brzinom koju sami odredite jer imate neograničen pristup platformi u toku trajanja kursa.

Berlitz-Flex-zakazite-1-na-1-cas-sa-predavacem

3) Razgovarajte  1 na 1 uživo sa Berlitz predavačem kada budete spremni da vežbate i odmah iskoristite znanje koje ste stekli.

Berlitz-Flex-utvrdite-znanje-i-pratite-uspeh-uz-dodatne-vezbe-i-aktivnosti

4) Poboljšajte svoj napredak i utvrdite znanje učestvovanjem u dodatnim aktivnostima na portalu, pratite i budite ponosni na svoj uspeh.


Pogledajte kako izgleda Berlitz Flex kurs:Detalji o kursu:

 • Jezici u ponudi: engleski, nemački i španski.
 • Način održavanja kursa: individualni onlajn kurs sa časovima uživo 1 na 1 sa Berlitz predavačem.
 • Trajanje kursa: maksimalno 6 meseci.
 • Dostupni nivoi: engleski od 1. do 8 , nemački od 1. do 4 , španski od 1. do 4.


Spremite se za uspeh, uštedite vreme i novac i saznajte  kako se uspešno napreduje uz kurs stranog jezika koji se maksimalno prilagođava vašim potrebama.


Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber