One-on-one Spanish training with a Berlitz instructor

Individualni kurs španskog jezika uživo

Najbrži način učenja španskog jezika

Možete mnogo naučiti kada ste sve vreme okruženi ljudma koji govore španski jezik. Za pravilno korišćenje jezika potrebno je razumeti i kulturne razlike jezika koji učite.

Individualni program i prilagođene lekcije

Naši individualni kursevi španskog jezika omogućavaju vam veoma brzo napredovanje. Imaćete časove jedan na jedan sa predavačem koji je maternji govornik španskog jezika ili je na tom nivou znanja. Ovaj individualni program vam omogućava da dobijete neposredne povratne informacije o svom napretku i program prilagođen vašim ciljevima.

Od prvog dana ćete koristiti španski jezik. To će vam omogućiti da brzo i tečno progovorite ili unapredite svoje znanje španskog jezika. Predavač će vas podsticati na razgovor imitirajući stvarne, životne situacije, što će vam pomoći da tečno, bez treme i samouvereno razgovarate na španskom jeziku.

Naši učenici ovo navode kao najveću prednost, jer se pripremate za svakodnevne prilike u kojima se možete naći. Ove veštine su izuzetno značajne u stvarnim situacijama izvan učionice, jer ćete biti u mogućnosti da bez oklevanja upotrebite stečeno znanje.

 

Naučite španski za određenu priliku

Naši individualni časovi španskog jezika omogućavaju vam da izaberete šta želite da naučite. Ako ovog leta planirate da odete u Španiju na mesec dana, možete da naučite specifične teme španskog jezika koje će vam biti potrebne. To znači da se više fokusirate na reči i izraze potrebne za putovanja i gostoprimstvo.

Ako učite španski jezik za poslovnu priliku, mogli biste naučiti određene reči i izraze poslovnog španskog. Istina je da dvoje ljudi ne uči španski iz potpuno istog razloga. Pomoću naših individualnih kurseva španskog jezika, znate da ćete moći da naučite tačno ono što vam je potrebno. To znači da možete uložiti svoje vreme i trud u aspekte španskog jezika koji su u skladu sa vašim potrebama i ciljevima.

 

Lični prostor za učenje

Naše učionice pružaju privatnost koja vam je potrebna kako biste se skoncentrisali na svoje časove španskog jezika.
Zajedno sa vašim predavačem možete stvoriti atmosferu kao da se zaista nalazite u Španiji. Na taj način ćete moći da osetite duh jezika i kulture, što će vam omogućiti da steknete veštine komunijacije i samopouzdanje u govoru.

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber