Learn Spanish online with Berlitz

Online kurs španskog jezika

Onlajn časovi španskog jezika sa nama predstavljaju pravu učionicu, ali u vašoj dnevnoj sobi. Kombinujući modernu tehnologiju sa Berlitz metodom učenja, možemo vam pružiti isto iskustvo kao i u učionici. Shvatamo da su vreme i fleksibilnost veoma važni u današnje vreme. Pomoću naših onlajn časova španskog jezika možete učiti bilo kada i bilo gde. Možete odvojiti slobodno vreme ili učiti na nekoj pauzi, kada god i koliko god želite. Takođe, možete učiti i u grupi sa unapred utvrđenim rasporedom kako biste stekli rutinu.

Mi smo tu da vam pružimo nekoliko opcija, a na vama je da izaberete.

Zašto učiti španski onlajn sa nama?

Kurseve vode predavači koji su maternji govornici ili su na tom nivou znanja i sa njima možete komunicirati u realnom vremenu. I ne samo da ćete tečno govoriti jezik, već ćete i razumeti kulturne aspekte jezika. Od neverbalnih, jezičkih znakova, ispravnog i tečnog govora, pa do razumevanja kulturnih odlika, naš cilj je da vam olakšamo upotrebu španskog jezika.

Napravićemo vam prilagođen program. Ako vam je potreban španski jezik jer idete u Španiju na odmor, verovatno želite da učite drugačije teme od nekoga ko želi da nauči španski jezik zbog posla.

Ako imate određene ciljeve ili potrebe, možete razgovarati sa svojim predavačem da se usredsredite na potrebne teme. Cilj učenja je korišćenje španskog jezika. Želimo da budemo sigurni da ga koristite na najbolji način za svoje potrebe.

Omogućavamo vam fleksibilnost. Možete imati časove gde god poželite. To znači da možete da se uključite na časove iz kafića, kancelarije, svog doma ili odakle god vam u tom trenutku odgovara. Sve što vam je potrebno je internet veza.


Kliknite ovde za prvi, besplatan onlajn čas kako biste se upoznali sa našim načinom rada i predavačem. Uverite se da smo pravi izbor za vas!

Prijava za kurs

Prijava za kurs / Application for a language course

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Proveri svoj nivo znanja besplatno | Berlitz

Proveri svoj nivo znanja besplatno

viber